2018

Suomeen saapuneet koirat 11.1.

  13.1.2018

Tammikuun toinen kyyti toi tullessaan neljä onnekasta koiraa. Omaan kotiin hoitopaikan kautta muutti Britta-pentu. Pennut Saba ja Anik jatkavat oman kodin etsintää hoitopaikoista käsin. Elämää nähnyt Kyösti-pappa sai hoidopaikan yhdistyksen aktiivin luota. Onnea kaikille neljällle!


Anik


Britta


Saba


Kyösti-pappa

 

Eettinen joululahjakeräys onnistui jälleen!

  8.1.2018

Viipurin Koirien perinteinen eettinen joululahjakeräys onnistui paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Lahjoja ostettiin yhteensä melkein 10 000 eurolla, mikä on tähän astinen ennätys! Ja jokainen euro on tarhoilla tarpeen. Saimme apua mm. matolääkkeiden, petien ja säteilylämmittimien hankintaan tarhoille, ja lisäksi yhdistys sai monta uutta kannatusjäsentä ja tarhakummia! 

Pääsemme keräyksen ansiosta toimittamaan Viipuriin jatkuvasti tarvittavia matolääkkeitä yli 1000 eurolla ja tuiki tarpeellisia vesiastioita noin 400 eurolla. Pentujen starter-ruokaa, emomaidonvastikkeita ja lisäravinteita varten kertyi 900 euroa ja koirankoppeja pääsemme rakentamaan joulukeräyksen turvin viisi kappaletta!

Lämmin kiitos kaikille eettisiä joululahjoja hankkineille ja keräykseen osallistuneille! Osa avuista on toimitettu jo perille.

Kirppistapahtuma Helsingissä 14.1.

  7.1.2018

Sunnuntaina 14.1 klo 10-15 Nosturin Kirpputorilla (Telakkakatu 8, Helsinki) kirppistellään Viipurin Koirien hyväksi! Tuotot pöytävuokrista lahjoitetaan kodittomille koirille. Viipurin Koirien myyntipöydästä löydät koirien takit ja tarvikkeet.

 Tervetuloa kirppistelemään ja nauttimaan herkkullisesta buffasta jonka tuotto menee viipurilaisten koirien hyväksi! 

Tapahtuman löydät myös Facebookista

 

                  

 

 

Suomeen saapuneet koirat 4.1.2018

  6.1.2018

Vuoden ensimmäisessä kyydissä uuden elämän sai aloittaa kuusi onnekasta koiraa. Omaan kotiin suoraan pääsivät aikuinen Venja ja Tesla-pentu. Hoitopaikkoihin matkaa jatkoivat pennut Ilja, Bamse, Kajo ja Arla.

Onnea oman kodin saaneille!


Ilja tyytyväisenä hoitopaikassa.


Arla pääsi samantien leikin makuun!


Bamse pesulla..


..ja iltapalalla.