2013

Kotihoitopaikan kautta kotiin

  28.12.2013

Jokaiselle kodittomalle koiralla paras joululahja olisi varmasti ollut oma koti. Koska se ei valitettavasti niin vain onnistu, päätimme joulun alla auttaa useita koiria lähemmäksi sitä lopullista päämäärää eli omaa kotia. Turvaan kotihoitopaikkaan Viipurin koleudesta ja kosteudesta pääsi useita koiria, joukossa niin pentuja kuin tarhalla jopa vuosia asuneita koiria. Kaikki nämä onnekkaat pääsevät kotihoidossa opettelemaan tärkeitä kotikoiran taitoja, kuten hihnassa kävelyä, sisäsiisteyttä ja yksinjäämistä. Koiria pääsee myös aina tapaamaan ennen varaamista, jolloin on helpompaa löytää se oikea koti kullekin koiralle.

Suomeen pääsivät kotihoitoon pennut Maia, Valo, Selja, Leia ja Saana sekä aikuisista koirista mäyräkoirasekoitus Julius, tarhalla vuosia asunut isohko tyttö Gaia, iloinen nuori tyttö Andrea, reipas nuorukainen Huli, pieni ja eläväinen Ninni-tyttö, sympaattinen tätikoira Sylvi sekä vähän ujompi nuori tyttö Sinttu.

Jokainen näistä haaveilee siis vielä omasta, lopullisesta kodista! Kaikkiin Suomessa kotihoidossa oleviin koiriin voit tutustua täällä.

 

Kiitos ruokalahjoituksista!

  21.12.2013

Saimme jälleen Viipuriin yli 100 kilon ruokalahjoituksen Help for furries -aktiiveilta sekä Ira Wekströmiltä Minieläin-kaupasta. Lisäksi saimme tällä viikolla noin 60 kilon ruokalahjoituksen sekä runsaan tarvikelahjoituksen Hämeenlinnan eläinsuojeluyhdistykseltä. Lämpimät kiitokset viipurilaisten koirien puolesta!

 

Kiitos Tampereelle!

  20.12.2013

Viipurin Koirat ry kiittää sydämellisesti Pertti Laantia ja muita tamperelaisia koirien ystäviä, jotka muistivat Venäjälle suuntautuvalla hyväntekeväisyysmatkallaan jälleen myös Irinan ja Olgan tarhojen koiria. Tampereella järjestetyn keräyksen tuotto - parisataa kiloa koiran- ja kissanruokaa - kulki tilausbussin kyydissä Viipuriin 23.11. Lisäksi tarhalle saatiin kelpo määrä matolääkkeitä, joista kiitämme rouva Petterseniä Tampereelta. Yhdistyksemme sai bussin kyytiin myös kolme koirankoppia, mistä oli suuri apu!


 

Kodin saaneita koiria 19.12.2013

  19.12.2013

Joulukuinen koirakuljetus sai monelle aikaan kiitollisen joulumielen. Viipurin tarhoilta matkasi Suomeen peräti yhdeksän koiraa! Uusiin koteihin muuttivat Armas, Frosia, Haiku, Kubik ja Voima.
 

Joukossa oli myös hoitopaikan saaneita: vanha Väinö, pikku Leia, liikuttava Sylvi ja kaunis kettutyttö Sinttu.
 

Viipurin Koirat kiittää ja toivottaa onnea koirille sekä koteihin!

 

Vielä ehtii! Tilaa kannatustuotteita jouluksi

  13.12.2013

Postin antamiin tietoihin nojaten, ennen 17. joulukuuta tehdyt kannatustuotetilaukset ehtivät perille jouluksi. Käy tutustumassa valikoimaamme täällä.

 

Kodin saaneita koiria 12.12.2013

  12.12.2013

Tänä torstaina Suomeen matkusti neljä koiraa. 6-vuotias herra Jack sai kodin Helsingistä ja nuori neiti Myrsky muutti Turkuun. Lisäksi pennut Maia ja Selja pääsivät kotihoitajien hoiviin odottamaan ikiomia kotejaan.

Viipurin Koirat kiittää!

 

 

Kuulumisia Viipurista 7.12.

  10.12.2013

Joukko yhdistyksen aktiiveja kävi tarhoilla lauantaina 7.12. Edellisestä reissusta oli kulunut kaksi viikkoa ja Viipuriin oli tänä aikana laskeutunut lumipeite. Veimme mukanamme kaksi Suomessa rekennettua koirankoppia, lahjoituksena saatuja peittoja, vaatteita sekä koiran- ja kissanruokaa - sen verran kuin kolmeen autoon saatiin mahtumaan. Myös matolääkkeitä ja ulkoloishäätöjä vietiin. Lisäksi mukanamme oli koirien suomalaisystäviltä saatuja joulutervehdyksiä. Irinan tarhalla pidettiinkin harvinaiset herkkukestit ja pennut saivat leluja suureksi riemukseen!

Kummikoirat Valtteri ja Morris iloitsevat possunkorvista. Mukana riemussa Mercedes.

Lelut katoavat nopeasti parempaan talteen:

 

Kiitos ruokalahjoituksesta Help for furries -aktiiveille!

  6.12.2013

Saimme Viipuriin yli 100 kilon ruokalahjoituksen Help for furries -aktiiveilta sekä Ira Wekströmiltä Minieläin-kaupasta. Lämpimät kiitokset viipurilaisten koirien puolesta!

 

Kodin saaneita koiria 5.12.2013

  5.12.2013

Pikkuinen Roma, spanieli Suvi sekä pennut Urho, Funtik ja Olivia saapuivat Suomeen uuden kotimaansa itsenäisyyspäivän aattona. Roma oli pikkuperheensä viimeiseksi adoptoitu - pennut ja näiden äiti odottivatkin jo kodeissaan. Rouvaskoira Suvi matkusti edesmenneen vanhuskummikoira Sisun kotiin. Kaikki olivat jännittävästä matkasta huolimatta pirteitä ja iloisia.

Viipurin Koirat ry kiittää ja toivottaa kaikille hyvää itsenäisyyspäivää!

 

Talvikeräys Viipurin kodittomille koirille

  4.12.2013

Talvi on tullut. Tarhalla asuvat koirat tuntevat sen ikävästi nahoissaan.

Viipurin Koirat ry pyrkii helpottamaan Viipurin kodittomien koirien elämää, mutta tarvitsemme apua. Auta meitä auttamaan ja osallistu keräykseen talven varalle!

Talvella kaikki koiratarhojen kustannukset nousevat: eniten varoja tarvitaan ruokaan. Erityisesti talvipakkasella energiantarve on kova ja tyhjällä vatsalla koiran elämä käy ankaraksi. Irinan tarhan koirat syövät joka päivä 7 säkkiä kuivamuonaa – siis yli 100 kg. Ruuan lisäksi suomalaisapua kaivataan lämmityskuluihin, säiliöveden hankintaan ja eläinlääkärikuluihin. Tarhan kaivo tyrehtyy talvisin. Tarhalla talvisaikaan käytettävät infrapunalämmittimet syövät sähköä varsin paljon. Osa pahiten palelevista pennuista ja lyhytkarvaisista koirista pyritään sijoittamaan kotihoitoon, mutta tähänkin tarvitaan varoja.

Jos haluat auttaa, voit osallistua keräykseen lahjoittamalla haluamasi summan Viipurin Koirat ry:n keräystilille Nordea 139435-155391 (IBAN FI74 1394 3500 1553 91). Kirjoita viestiksi “talvikeräys”.

Lämmin kiitos avusta! Julkaisemme väliaikatietoja keräyksen tuotosta Facebook-sivuillamme. Talvikeräys kestää 12.12.2013 saakka ja käynnistyy uudelleen yhdistyksen uuden keräysluvan tultua voimaan.

Yhdistykselle myönnetyn keräysluvan numero on 2020/2011/3416 ja se on voimassa 13.12.2011–12.12.2013. Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

 

Kodin saaneita koiria 28.11.2013

  28.11.2013

Marraskuun viimeinen torstai toi muutoksen viiden koiran elämään. Pennut Amanda, Lotta ja Saima matkustivat omiin koteihinsa. Tarhalla kiusatuiksi joutuneet, ystävälliset ja ihmisrakkaat Huli ja Paju pääsivät sijaiskotiin. Paluukuormassa Viipuriin lähti kuivikekeräyksemme tuotoilla hankittuja lämmikkeitä.

Huli ja Paju ovat pian valmiita ottamaan vastaan kotiehdokkaiden yhteydenottoja! Onnittelut koirille sekä lämpimät kiitokset perheille ja hoitoperheelle!

 

Eettinen joululahjakeräys ja uudet kannatusuotteet

  24.11.2013

Yhdistys tarjoaa tänä vuonna jotain uutta ja jotain vanhaa joululahjoja etsiville. Aikaisemmista vuosista tuttu aineeton lahjavaihtoehto, Eettinen joululahjakeräys löytyy jälleen verkkosivuiltamme. Olemme myös päivittäneet kannatustuotevalikoimaamme joulua silmällä pitäen. Syksyllä ilmestyneet kivat värikkäät kangaskassit ovat saaneet kaverikseen samalla painatuksella olevia uusia paitoja mustana ja pirteänä fuksianpunaisena. Jos t-paita on liian viileä vaihtoehto talvikeleille, voisi ehkä villasukkapari sopia paremmin. Yhdistyksen tukija on neulonyt kasan lämpöisiä villasukkia joiden tuotto, samoin kuin muidenkin kannatustuotteiden, käytetään lyhentämättömänä viipurilaisten katukoirien hyväksi. Eettiset joululahjat ja kannatustuotteet tilausohjeineen löydät verkkosivuiltamme "Näin voit auttaa" -otsakkeen alta.

Tilaathan joululahjasi ajoissa.
Kannatustuotteita on myös saatavilla Glögijuhlassamme 1.12.

 

Pages