2015

Kodin saaneita koiria 21.12.2015

  21.12.2015

Vuoden viimeinen kuljetus saapui Suomeen ja kuusi onnellista koiraa pääsivät viettämään joulua kotihoitopaikassa tai omassa kodissa. Omiin koteihin matkustivat pieni ja suloinen Anselmiina sekä iloinen Nella-pentu. Hoitopaikkoihin muutti neljä pentua: reippaat siskokset Tuzka ja Liza, hauska pörrötyttö Norma sekä tuleva kortteleiden komistus Anton.

Lämpimät kiitokset kodin tai hoitopaikan tarjonneille perheille!

 

Kodin saaneita koiria 17.12.2015

  17.12.2015

Räntäsateisena torstaina pääsi taas viisi onnekasta koiraa Suomeen. Omaan kotiin matkustivat nuori poika Gunnar ja hoitopaikkoihin pennut Jaava, Jake ja Beatrice

Suurin onni taisi kuitenkin potkaista arkaa Jana-tyttöä, joka pääsi Suomeen yli viiden vuoden odotuksen jälkeen. Jana ei ole ollut sivuillamme etsimässä kotia arkuutensa vuoksi, mutta Janan onneksi sille löytyi silti kokenut, rauhallinen hoitopaikka maalta kotikoirana elämisen opetteluun.

Onnea Gunnarille uuteen kotiin ja kiitos kaikille kotihoitajille!

 

Kodin saaneita koiria 3. ja 10.12.2015

  12.12.2015

Vuosi lähestyy loppuaan, mutta vielä muutamat onnekkaat viipurilaiset ehtivät Suomeen omiin koteihin ja hoitopaikkoihin. 3.12. Suomeen matkustivat kodinsaaneet Leeni, Funtik ja Lora sekä hoitopaikkaan päässeet Petja ja Tusja.

10.12. oli suuri ilon päivä, kun vuosia kotia odottanut Harvat pääsi vihdoin omaan kotiin. Omaan kotiin matkustivat myös Jaspis-sekä Timur-pennut. Hoitopaikka Suomessa odotti vuorostaan Tina- ja Tim-sisaruksia.

Onnea kaikille onnekkaille uusiin kotiin matkanneille!

 

Kodin saaneita koiria 26.11.2015

  30.11.2015

Myrskytuulien saattelemana taas liuta onnekkaita koirakansalaisia muutti Suomen puolelle. Tämän viikon kyydissä omiin koteihinsa matkustivat Jade, Janne ja Elizabeth. Kotihoitoon ja toivottavasti jo jouluksi omaan kotiin pääsivät Pupu ja pikkuiset Miro ja Mosse. Onnea kaikille!

Elizabeth

Pupu

Miro

Mosse

 

Eettinen joululahjakeräys käynnistyi!

  27.11.2015

Eettiset joululahjat ovat mainio tapa auttaa kodittomia koiria ja ilahduttaa samalla ystävää - tai miksei vaikka itseä. Joulukeräyksen tuoton avulla hankitaan heti joulun jälkeen viemisiä Viipurin kahdelle kodittomien koirien tarhalle, missä apu on kipeästi tarpeen. Olemme valinneet vaihtoehdoiksi tarhoilla juuri nyt eniten tarvittuja tuotteita.

Voit tutustua lahjavalikoimaan ja tilausohjeisiin täällä.

 

Kodin saaneita koiria 19.11.2015

  21.11.2015

Kuluneella viikolla neljä väsynyttä ja onnellista matkalaista saivat uuden alun. Omaan kotiin muuttivat yli vuoden tarhalla odottanut Benji ja pikkuinen Boromir. Hoitopaikkaan pääsivät Jilla ja Sysi. Onnea koirille ja tuoreille omistajille!

Boromir

Jilla

 

Kodin saaneita koiria 12.11.2015

  16.11.2015

Kuluneella viikolla kolean tarhan jätti taakseen ja omaan kotiin muuttivat pieni Josefina, edellisen omistajansa menettänyt Hugo sekä sympaattinen Riina. Onnea kolmikolle!

Kotihoitoon pääsivät pennut Amos, Alice, Fida, Basil ja Bahia. Lisäksi hoitopaikan saivat pieni ja reipas Deborah sekä pahasti aliravittu ja heikossa kunnossa ollut Riku.

Riina

Hugo

Josefina

Riku

 

Viipurin Koirat ry:n joulunajan tapahtumakalenteri

  12.11.2015

Olemme koonneet kaikki yhdistyksen keräykset, myyjäiset ja muut tapahtumat yhteen ja toivotamme kaikki tukijamme lämpimästi tervetulleiksi viettämään joulua kanssamme. Tapahtumakalenteria päivitetään ja täydennetään viikottain, joten palaathan tarvittaessa sivulle myös myöhemmin.

La-su 14-15.11. klo 10-17 Hurttahelpin joulutori Pakilassa, osoitteessa Pakilan nuorisotalo, Lepolantie 19, 00660 Helsinki.

Tapahtuman FB-sivut

 

Pe 27.11. klo 16-20 Ruokakeräys Turun Länsikeskuksen Musti ja Mirri -myymälässä

 

 

La 5.12. klo 14-16 Koiramainen glögijuhla, Helsinki, Turku ja Tampere
Tänä vuonna perinteinen glögijuhlamme järjestetään kolmessa kaupungissa samaan aikaan.

Lisätietoa Helsingin puistoilusta!

Lisätietoa Turun puistoilusta!

Lisätietoa Tampereen puistoilusta!


 

Su 6.12 klo 12:30-16:30 Kulkureiden joulumyyjäiset, osoitteessa Pakilan nuorisotalo, Lepolantie 19, 00660 Helsinki. Mukana myös Viipurin Koirat ry!

 

La 12.12. Joulumyyjäiset yhteistyössä Kreetan Kodittomat Eläimet ry:n ja Kirpputori Limen kanssa osoitteessa Valtuustokatu 4, 01370 Vantaa (käynti Jokiniementien puolelta)

 

To 17.12. klo 16-20 Ruokakeräys Kalevan Musti ja Mirri myymälässä Tampereella, osoitteessa Sammonkatu 8

Tapahtuman FB-sivut

Muita joulunajan ruokakeräyspisteitämme

Kotka: Pet Store Kotka ottaa vastaan lahjoituksia 13.12. asti
Tampere: Lielahden wuf.fi ottaa jatkuvasti vastaan lahjoituksia
Turku: Turun Seudun koirakeskus / koirakoulu.net ottaa jatkuvasti vastaan lahjoituksia
Espoo: Tapiolan Musti ja Mirri ottaa jatkuvasti vastaan lahjoituksia
Helsinki: Malmin Musti ja Mirri ottaa vastaan lahjoituksia 14-20.12
 

25.11. - 24.12. Eettinen joululahjakeräys
Tutustu tämän vuoden eettiseen joululahjakeräykseen sivuillamme

 

Joululahjaksi kannatustuotteita?

Muistathan myös ympäri vuoden avoinna olevan kannatustuotekauppamme
Valikoimissa jouluisia ja talvisia uutuuksia!


 

Kodin saaneita koiria 5.11.2015

  8.11.2015

Onnea, onnea, onnea! Kuluneen viikon torstaina sai liuta koiria jälleen uuden mahdollisuuden ja uuden elämän. Iloisena toivotamme Maikin ja Jenin tervetulleiksi omiin koteihin.

Kotihoitoon matkustivat seuraavat sankarit: Vanhempi Katjuska, jolle on kokonsa puolesta ollut vaikea löytää kotia. Ihastusta herättänyt kaunis Vik, jonka tuleva koti kiinnittää huomiota muuhunkin kuin koiran söpöyteen. Dalmatialainen Punsh, jonka tuleva koti joutuu panostamaan kuuron koiran kanssa elämiseen. Sharpei-mix Ukko, jonka tulevalta kodilta vaaditaan koirakokemusta. Ihana Freia, joka tarvitsi iho-oireiden takia lääkäriä.


Ukko


Push


Maikki


Vik

 

Kodin saaneita koiria 29. ja 30.10.2015

  1.11.2015

Tälläkin viikolla saimme toivottaa koiria tervetulleeksi Suomeen kahtena peräkkäisenä päivänä. Syysmyrskyistä lämpimiin koteihin pääsivät Aljona, Illusia, Jasmiini ja Diana. Hoitokoteihin matkustivat lisäksi Pessi, Rizzy, Lysti, Maire, Brutus ja Valto.

Perjantain luovutuksessa oli mukana myös venäläinen tv-ryhmä. Toimittajat seurasivat koirien matkaa Suomeen ja juttu näytettiin ilta-uutisissa. Voit katsoa jutun jälkikäteen tämän linkin takaa. Pätkä on venäjänkielinen, mutta tunnelma välittyy filmimateriaalin ansiosta hyvin. Erityisen ylpeitä olemme pienen Brutuksen rauhallisesta tv-persoonasta.

Jasmiini


Illusia


Aljona


Lysti


Rizzy


Diana


Brutus


Maire kotihoidossa

 

Ruokakeräys Tampereella 2.-7.11.2015

  27.10.2015

Tampereella kerätään viikolla 45 koiran- ja kissanruokaa useassa pisteessä. Keräyspisteet löytyvät seuraavista paikoista:

 

  • Wuf.fi Nekala (Kuokkamaantie 2, 33800 Tampere)
  • Wuf.fi Lielahti (Harjuntausta 1, 33400 Tampere)
  • Faunatar K-Citymarket Turtola (Sotilaankatu 11, 33710 Tampere)
  • K-Citymarket Linnainmaa, konttikeräys 12.11. klo 17-19 (Mäentakusenkatu 1, 33580 Tampere)
     

Keräyksen tuotto toimitetaan tarhoille ennen joulua.

Kiitos vapaaehtoisille kerääjille sekä myymälöille!

 

 

Kodin saaneita koiria 21. ja 22.10.2015

  22.10.2015

Tällä viikolla monen entisen tarhakoiran unelmasta tuli vihdoin totta. Suomeen matkusti koiria kahtena päivänä ja peräti 16 koiraa pääsi aloittamaan uuden elämän. Kodin saaminen on aina suuri ilonaihe, mutta erityisen koskettavaa se on silloin, kun kyseessä on vuosia omaa kotia tarhalla odottanut koira. Tällä viikolla saimme todistaa useammankin pitkään tarhalla eläneen koiran odotuksen päättymistä ja oman perheen ensikohtaamista!

Ihmisrakas 8-vuotias Okra-muori ehti odottaa tarhalla kolme vuotta omaa kotia. Onnellisen arkajalka-Ruusan (ent. Leonid) yli viiden vuoden odotus päättyi myös. Nuorella Carima-tytöllä oli odotusta yli vuosi takanaan. Sympaattinen Liina ehti juuri sopivasti viettämään yksivuotissynttäreitään omaan kotiin.

Muita onnekkaita kodinsaajia olivat pennut Neilikka ja Sepi sekä nuori Liam. Hoitopaikkoihin pääsivät Amadeus-pappa, Sessa, Joose, Boris, Miska, Milma, Mimsa, Nuunu ja Princesa

Lämmin kiitos kaikille tuoreille omistajille ja kotihoitajille sekä rutkasti onnea kaikille entisille kodittomille uuteen elämään!

Okra

Ruusa (ent. Leonid)

Carima

Liina

Neilikka

Sepi

Liam

Amadeus

Boris

Joose

Sessa

Princesa

 

Pages