2016

Suomeen saapuneet koirat 28.12.

  29.12.2016

Vuoden viimeisessä koirakuljetuksessa Suomeen pääsi muuttamaan viisi koirakaveria Viipurista. Omaan kotiin pääsi urospentu Alex, ja vakavasta onnettomuudesta toipuva Muhtar. Koti on tiedossa myös Shurik-pennulla, mutta koska tuleva kotipaikka sijaitsee kaukana pohjoisessa matkustaa Shurik sinne hoitopaikan kautta.

Kotihoitajien hellässä huomassa ikiomaa kotia odottelevat pennut Omar ja Anisa.

Onnea ja menestystä uuteen elämään kaikille kyytiläisille!


Muhtar makoilee nykyään kotisohvalla!


Anisa pääsi hoitotädin syliin: tästä alkaa kotikoiran elämän opettelu.


Alexia jännitti kovasti, joten poika pääsi suoraan oman perheen autoon ja matkalle kohti kotia.


Reipas Shurik hoitomamman sylissä.

 

Suomeen saapuneet koirat 22.12.

  25.12.2016

Kuluneella viikolla omiin koteihin muuttivat pennut Megan ja Taito sekä lähes vuoden tarhalla odotellut nuori Yitta. Hoitopaikkaan pääsivät Sosuli ja pieni Lili-tyttö. Onnea kaikille!

Yitta

Sosuli

Taito

Megan

 

Apua Käkisalmen koiratarhalle

  21.12.2016

Viipurin Koirat ry päätti lähettää kertaluontoisen 500 euron raha-avustuksen Käkisalmen koiratarhalle marraskuun lopussa. Tarhalla on ollut loppusyksyn aikana runsaasti sairastuneita koiria, joiden hoito- ja tutkimuskustannusten vuoksi tarhalla on ollut myös taloudellinen hätätila. Käkisalmi sijaitsee Laatokan luoteisrannalla noin 70 km päässä Viipurista.

 

Suomeen saapuneet koirat 15. ja 16.12.

  18.12.2016

Kuluneella viikolla toivotimme omiin koteihin ja hoitopaikkoihin tervetulleiksi seitsemän koiraa. Ihastuttava Ronya odotti tarhalla kaksi vuotta ennen kuin oma koti löytyi. Vanhempi koirarouva Rea ja Untamo-pentu matkustivat myös suoraan omiin koteihin. Hoitopaikoista käsin kodin etsintää jatkavat nuori Mette, pennut Mysti ja Pilvi sekä samojedipoika Karat.

Onnea kaikille!

Ronya

Rea

Pilvi

Untamo

 

Suomeen saapuneet koirat 8. ja 9.12.

  12.12.2016

Hyviä uutisia viime viikolta! Suomeen saapui taas kaksi koirakyytiä yhden sijaan, joten tarhan jätti taakseen yhteensä 7 koiraa. Torstaina Suomeen matkustivat ihanat Dharma, Rolle ja Charlotta. Tämä kolmikko on ehtinyt kasvaa aikuiseksi ilman turvallista kotia, mutta tästä eteenpäin jokaisella niistä on ikioma perhe ja lämmin peti koko loppuelämän ajaksi. Mikä ihana ajatus!

Perjantaina omaan kotiin muuttivat Hilkka, Mauski ja Roxy. Hoitopaikkaan Keravalle matkusti ujo ja kaunis tyttö Juuli. Tarhanpitäjä Irina oli itse mukana saattamassa entisiä hoidokkejaan, ja taisi olla onnellinen nähdessään omistajat ja kotihoitajat koiria vastassa. Suuri kiitos kaikille jotka tarjosivat kodin tai hoitopaikan entisille kodittomille!


Hilkka kohtasi uuden perheensä pitkän matkan jälkeen.


Pikkuinen Mauski on nyt Suomessa.


Upea Roxy on matkalla omaan kotiin. Taustalla häärii Irina.


Rolle löysi oman ihmisen.


Kaunis Dharma oman perheen parissa.


Charlotta pääsi viimeinkin kotiin.


Juuli reipastuu hoitopaikassa.

 

Suomeen saapuneet koirat 1.12.

  5.12.2016

Tarhaelämän päätti ja omaan kotiin muutti viime torstaina pikkuinen Charlie, pennut Patrik ja Hilda sekä nuori Velmu. Onnea kaikille uusiin koteihin!

Velmu

Patrik

Hilda

Charlie

 

Suomeen saapuneet koirat 24.11.

  25.11.2016

Neljä onnekasta ja väsynyttä matkalaista saapui eilen Suomeen. Pieni Tosh-poika, veljekset Jermu ja Jere sekä keväästä asti kotia odottanut nuori Simona-tyttö pääsivät vihdoin pois tarhalta omiin koteihin. Onnea kaikille uuteen elämään!

Jermu

Jere

Tosh

Simona

 

Suomeen saapuneet koirat 17. ja 18.11.

  19.11.2016

Tällä viikolla Viipurin kylmän tarhan sai jättää taakseen yhteensä 18 koiraa, sillä koirakyytejä ajettiin sekä torstaina että perjantaina. Kiitos ahkerien kotihoitajien, moni koirakaveri pääsi hoitopaikkaan opettelemaan suomalaisen kotikoiran elämää ja odottamaan ikiomaa kotia. Erityisen helpottavaa oli se, että moni vanhuskoira matkusti tällä viikolla Suomeen eikä niiden tarvitse enää viettää ikäkoiran päiviään tarhaoloissa.

Omaan kotiin muuttivat ihanat Noora, Nancy ja Pumpeli. Hoitopaikoissa asustelevat nyt Mariella, Neville, Nessa, Jenna, Pietari, Peetu, Padma, Hekla, Amelia, Helmi, Pepita, Pavel ja Olle. Lisäksi kaksi huonokuntoista pappakoiraa pääsi aktiivimme luokse vanhuudenkotiin.

Luovutukseen saapui myös lahjoituskuorma josta suurin osa lähti heti paluukyydissä kohti Viipuria. Kiitos Heidi sekä Tapiolan Musti&Mirri!


Noora uuden isänsä sylissä


Nancy-pentu pääsi omaan kotiin


Jenna muutti hoitopaikkaan


Mariella


Lahjoituksia Viipuriin

 

Kodin saaneita koiria 10.11.

  12.11.2016

Lumisateinen torstai muuttui neljän koiran onnenpäiväksi, kun Suomeen matkustivat sympaattinen Aramis sekä pennut Esikko, Karma ja Parvati. Karma jatkaa kodinetsintää vielä hoitopaikasta käsin, mutta muut kolme pääsivät heti valloittamaan uusien omistajiensa sydämiä ja sohvia. Onnea uusiin koteihin!

 

Kodin saaneita koiria 3.11.

  6.11.2016

Pimeä ja kolea torstai päättyi viiden koiran osalta onnellisesti, kun omaan kotiin pääsivät pennut Aimo, Elli ja Bambi. Hoitopaikasta kodinetsintää jatkavat iloiset tytöt Nelli ja Gemma.

Aimo

Bambi

Elli

Nelli

Gemma

 

Kuivikkeita kylmiin koppeihin -keräys

  4.11.2016

Talvi on jälleen täällä - Viipurin koiratarhoilla se tietää palelevia tassuja ja hytiseviä koiria, kun pakkanen puree ja viima tuivertaa nurkissa.

Moni tarhakoira saa kovasti kaivattua lämpöä koppeihin, kun ne vuorataan puunkuitukuivikkeella. Kuivike eristää ja lämmittää ja tekee talvesta hieman siedettävämmän koirille.

Auta kodittomia koiria selviämään paremmin talvesta osallistumalla Kuivikkeita kylmiin koppeihin -keräykseen!

Yksi kuivikepaali maksaa noin 25 euroa. Tavoitteemme on kerätä varat 120 kuivikepaaliin, jotka kustantavat yhteensä noin 3000 euroa. Pienikin lahjoitus on tarpeen, jotta voimme taata edes hiukan lämpöä talveksi monelle kodittomalle koiralle, niin aikuisille kuin pienille pennuillekin.

Osallistu keräykseen tekemällä haluamasi lahjoitus tilillemme:

Viipurin Koirat ry:n keräystili: Nordea FI74 1394 3500 155391
Käytä maksaessasi viitenumeroa: 1067

Lämmin kiitos avustasi!

Viipurin Koirat ry:lle on myönnetty keräyslupa POL-2015-14237, joka on voimassa 14.4.2016-6.3.2018 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

 

 

Kalenteri vuodelle 2017!

  3.11.2016

HUOM! Huikean suositut kalenterit on myyty loppuun. Kiitos kaikille kalenterin ostaneille!

Viipurin Koirien aktiivi Ira Müller vierailee Viipurin koiratarhoilla säännöllisesti. Hän on kuvannut viipurilaisia koiria jo vuosia, ja nyt valikoima Iran koskettavia otoksia on koostettu seinäkalenteriksi. Kuvissa esiintyy tarhakoiria jotka on sittemmin adoptoitu Suomeen omaan kotiin, mutta myös koiria jotka asuvat edelleen tarhalla. Kaikki kalenterista saatu tuotto käytetään kodittomien koirien auttamiseen: talven tullen tarpeen ovat etenkin lämmittävät kuivikkeet, eristetyt koirankopit ja tietenkin ravitseva ruoka.

Kalenterisivun koko on 28x21cm, avattuna koko on kaksinkertainen. Kalenteri on painettu laadukkaalle, kiiltävälle paperille.

Kalenterin hinta on 19€, sisältäen pakkaus- ja postituskulut.
Tilataksesi kalenterin lähetä sähköposti "Kalenteri 2017" osoitteeseen katarina.kruus@viipurinkoirat.fi. Kirjoita viestiin osoitteesi, sekä tilaamasi kalentereiden lukumäärä. Liitä viestiin myös kuitti kalenterimaksusta.
Maksu suoritetaan Viipurin Koirat ry:n tilille FI96 1394 3500 1553 83. Merkitse viestiksi "Kalenteri".

Hanki hieno Viipurin Koirien seinäkalenteri omaksi, ja auta samalla koiria!

 

Pages