2016

Suomeen saapuneet koirat 28.12.

  29.12.2016

Vuoden viimeisessä koirakuljetuksessa Suomeen pääsi muuttamaan viisi koirakaveria Viipurista. Omaan kotiin pääsi urospentu Alex, ja vakavasta onnettomuudesta toipuva Muhtar. Koti on tiedossa myös Shurik-pennulla, mutta koska tuleva kotipaikka sijaitsee kaukana pohjoisessa matkustaa Shurik sinne hoitopaikan kautta.

Kotihoitajien hellässä huomassa ikiomaa kotia odottelevat pennut Omar ja Anisa.

Suomeen saapuneet koirat 22.12.

  25.12.2016

Kuluneella viikolla omiin koteihin muuttivat pennut Megan ja Taito sekä lähes vuoden tarhalla odotellut nuori Yitta. Hoitopaikkaan pääsivät Sosuli ja pieni Lili-tyttö. Onnea kaikille!

Yitta

Apua Käkisalmen koiratarhalle

  21.12.2016

Viipurin Koirat ry päätti lähettää kertaluontoisen 500 euron raha-avustuksen Käkisalmen koiratarhalle marraskuun lopussa. Tarhalla on ollut loppusyksyn aikana runsaasti sairastuneita koiria, joiden hoito- ja tutkimuskustannusten vuoksi tarhalla on ollut myös taloudellinen hätätila. Käkisalmi sijaitsee Laatokan luoteisrannalla noin 70 km päässä Viipurista.

 

Suomeen saapuneet koirat 15. ja 16.12.

  18.12.2016

Kuluneella viikolla toivotimme omiin koteihin ja hoitopaikkoihin tervetulleiksi seitsemän koiraa. Ihastuttava Ronya odotti tarhalla kaksi vuotta ennen kuin oma koti löytyi. Vanhempi koirarouva Rea ja Untamo-pentu matkustivat myös suoraan omiin koteihin.

Suomeen saapuneet koirat 8. ja 9.12.

  12.12.2016

Hyviä uutisia viime viikolta! Suomeen saapui taas kaksi koirakyytiä yhden sijaan, joten tarhan jätti taakseen yhteensä 7 koiraa. Torstaina Suomeen matkustivat ihanat Dharma, Rolle ja Charlotta. Tämä kolmikko on ehtinyt kasvaa aikuiseksi ilman turvallista kotia, mutta tästä eteenpäin jokaisella niistä on ikioma perhe ja lämmin peti koko loppuelämän ajaksi. Mikä ihana ajatus!

Suomeen saapuneet koirat 1.12.

  5.12.2016

Tarhaelämän päätti ja omaan kotiin muutti viime torstaina pikkuinen Charlie, pennut Patrik ja Hilda sekä nuori Velmu. Onnea kaikille uusiin koteihin!

Velmu

Suomeen saapuneet koirat 24.11.

  25.11.2016

Neljä onnekasta ja väsynyttä matkalaista saapui eilen Suomeen. Pieni Tosh-poika, veljekset Jermu ja Jere sekä keväästä asti kotia odottanut nuori Simona-tyttö pääsivät vihdoin pois tarhalta omiin koteihin. Onnea kaikille uuteen elämään!

Suomeen saapuneet koirat 17. ja 18.11.

  19.11.2016

Tällä viikolla Viipurin kylmän tarhan sai jättää taakseen yhteensä 18 koiraa, sillä koirakyytejä ajettiin sekä torstaina että perjantaina. Kiitos ahkerien kotihoitajien, moni koirakaveri pääsi hoitopaikkaan opettelemaan suomalaisen kotikoiran elämää ja odottamaan ikiomaa kotia. Erityisen helpottavaa oli se, että moni vanhuskoira matkusti tällä viikolla Suomeen eikä niiden tarvitse enää viettää ikäkoiran päiviään tarhaoloissa.

Kodin saaneita koiria 10.11.

  12.11.2016

Lumisateinen torstai muuttui neljän koiran onnenpäiväksi, kun Suomeen matkustivat sympaattinen Aramis sekä pennut Esikko, Karma ja Parvati. Karma jatkaa kodinetsintää vielä hoitopaikasta käsin, mutta muut kolme pääsivät heti valloittamaan uusien omistajiensa sydämiä ja sohvia. Onnea uusiin koteihin!

Kodin saaneita koiria 3.11.

  6.11.2016

Pimeä ja kolea torstai päättyi viiden koiran osalta onnellisesti, kun omaan kotiin pääsivät pennut Aimo, Elli ja Bambi. Hoitopaikasta kodinetsintää jatkavat iloiset tytöt Nelli ja Gemma.

Aimo

Kuivikkeita kylmiin koppeihin -keräys

  4.11.2016

Talvi on jälleen täällä - Viipurin koiratarhoilla se tietää palelevia tassuja ja hytiseviä koiria, kun pakkanen puree ja viima tuivertaa nurkissa.

Moni tarhakoira saa kovasti kaivattua lämpöä koppeihin, kun ne vuorataan puunkuitukuivikkeella. Kuivike eristää ja lämmittää ja tekee talvesta hieman siedettävämmän koirille.

Auta kodittomia koiria selviämään paremmin talvesta osallistumalla Kuivikkeita kylmiin koppeihin -keräykseen!

Kalenteri vuodelle 2017!

  3.11.2016

HUOM! Huikean suositut kalenterit on myyty loppuun. Kiitos kaikille kalenterin ostaneille!

Pages