Debra

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2015

5.2.2016
Debra on vielä vähän varovainen tyttö. Mistähän löytyisi ihana ihminen, joka näyttäisi pienelle pennulle kuinka paljon mahtavia ja iloisia asioita voikaan elämässä olla?

Suloisen pentukolmikon, Dexterin, Debran ja Devinan, alkuvuosi ei alkanut ihan parhaimmalla mahdollisella tavalla, sillä ne joutuivat tuntemattomasta syystä kodittomiksi. Nyt ne asustavat Irinan tarhalla ja kilpailevat muiden pentujen kanssa siitä kaikkein arvokkaimmasta palkinnosta: omasta kodista. Kunpa oikea ihminen sattuisi kohdalle ja matka turvalliseen omaan kotiin pääsisi alkamaan mahdollisimman pian!

Pikkuinen Debra lymyilee kopin suojassa lämpöisessä kasassa sisarustensa ja muiden pentujen kanssa. Debran saa vaivattomasti nostettua syliin ja neiti onkin hiukan huuli pyöreänä, että hetkonen, mihinkäs sitä ollaan minua nyt viemässä. Debra antaa hienosti käsitellä itseään vaikka tilanne onkin sille jännittävä. Mikään palava kiire sillä ei ole takaisin piiloon päästessään maahan, mutta pienet töppöset suuntaavat silti päättäväisesti kohti kopin ovea.

Debran menneisyydestä meillä ei ole tietoa. Se on vastikään joutunut tarhalle ja tarhaympäristöön tottuminen vie oman aikansa. Voihan olla, että muutaman viikon päästä meitä on jo vastassa reipastunut ja häntäänsä iloisesti huiskiva pentu. Debra toivoo kuitenkin kovasti, että elo tarhalla jää lyhyeksi ja uusi elämä pääsisi pian alkamaan. Mahdottomia tyttö ei vaadi. Kunhan uudella omistajalla on aikaa ja kärsivällisyyttä opastaa sitä jännittävissä ja uusissa tilanteissa, päästään jo pitkälle. Liikuntaa, tapakasvatusta ja rakkautta. Niillä Debrasta kasvaa tasapainoinen ja onnellinen aikuinen koiratyttö.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.