Devina

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2015

5.2.2016
Devina on mitä suloisin tyttö. Hiukan sitä vielä uudet asiat ihmetyttävät, mutta maistuvan märkäruoan voimalla saa tämänkin kaverin uteliaisuuden herätettyä.

Suloisen pentukolmikon, Dexterin, Debran ja Devinan, alkuvuosi ei alkanut ihan parhaimmalla mahdollisella tavalla, sillä ne joutuivat tuntemattomasta syystä kodittomiksi. Nyt ne asustavat Irinan tarhalla ja kilpailevat muiden pentujen kanssa siitä kaikkein arvokkaimmasta palkinnosta: omasta kodista. Kunpa oikea ihminen sattuisi kohdalle ja matka turvalliseen omaan kotiin pääsisi alkamaan mahdollisimman pian!

Sisarustensa tavoin Devina on sitä mieltä, että parin muukalaisen vuoksi ei jätetä lämmintä ja turvallista koppia vaan pysytään visusti sisällä. Kuvaustilannetta varten neiti on kuitenkin kaivettava pehmustin joukosta syliteltäväksi. Ihmisten käsittelyä Devina ei hätkähdä vaikka tuumivaiselta näyttääkin. Tuoksuva ja herkullinen märkäruoka sen sijaan saa pikkiriikkiset korvat nousemaan pystyyn eikä neidillä olekaan kiire enää yhtään minnekään. Päästessään alas maahan, jää Devina uteliaana pyörimään jalkoihin ja odottamaan koska tarjoilu jatkuu.

Devinan menneisyydestä meillä ei ole tietoa. Se on vastikään joutunut tarhalle ja tarhaympäristöön tottuminen vie oman aikansa. Devina toivoo kovasti, että elo tarhalla jää lyhyeksi ja uusi elämä pääsisi pian alkamaan. Mahdottomia tyttö ei vaadi. Kunhan uudella omistajalla on aikaa ja kärsivällisyyttä opastaa sitä jännittävissä ja uusissa tilanteissa, päästään jo pitkälle. Liikuntaa, tapakasvatusta ja rakkautta. Niillä Devinasta kasvaa tasapainoinen ja onnellinen aikuinen koiratyttö.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.