Eettinen joululahja

Anna Viipurin Koirat ry:n hyvän mielen joululahja! Eettiset joululahjat ovat mainio tapa auttaa kodittomia koiria ja ilahduttaa samalla ystävää - tai miksei vaikka itseä. Joulukeräyksen tuoton avulla hankitaan heti joulun jälkeen viemisiä Viipurin kahdelle kodittomien koirien tarhalle, missä apu on kipeästi tarpeen. Lisäksi apua toimitetaan Svetogorskin kodittomille koirille ja tarhoilla asuville kodittomille kissoille. Olemme valinneet vaihtoehdoiksi juuri nyt eniten tarvittuja tuotteita.

1. Valitse mieleisesi lahja/lahjat. Valitse kappalemäärä ja täytä omat sekä lahjan saajan tiedot alla olevaan lomakkeeseen. Mikäli annat lahjoja useammalle ystävälle, täytä jokaiselle oma lomake.
2. Suorita maksu verkkopankissasi Viipurin Koirat ry:n keräystilille FI74 1394 3500 1553 91. Käytä viitenumeroa 1083 (älä kirjoita viesti-kohtaan mitään).
3. Lähetämme sähköisen kortin lahjan saajalle puolestasi!

Lähetämme kortin puolestasi sähköpostitse lahjan saajalle. Jos kuitenkin haluat tulostaa ja antaa kortin paperisena ystävällesi itse, rastita lomakkeesta kyseinen kohta. 

Voit osallistua keräykseen, vaikket haluaisikaan antaa lahjaa kenellekään.

Kortteja voi tilata jouluun saakka. Pyrimme toimittamaan tilaukset vastaanottajalle saman vuorokauden aikana. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä osoitteeseen eettinenlahja@viipurinkoirat.fi.

TILAUSLOMAKE ON SIVUN ALAOSASSA.

Kaikki lahjoitukset käytetään suoraan löytökoirien ja -kissojen hyväksi. Yhdistyksellä on keräyslupa RA/2018/646 on voimassa 05.07.2018-31.07.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 5.7.2018.

Lahjavaihtoehdot ja korttimallit

Kuvat: