Eettinen onnittelukortti

Nyt voit muistaa eläinrakasta ylioppilasta tai vastavalmistunutta upealla käsintehdyllä kortilla ja lahjoituksella Viipurin koirille! Tyylitellyllä koira-aiheella koristeltuja kortteja on neljä värivaihtoehtoa, ja ne on tehty käsin Suomessa. Sisäpuolella on tietoa lahjoituksesta sekä tilaa onnittelutekstille. Voit tilata kortin omaan osoitteeseesi tai lähetettäväksi suoraan syntymäpäiväsankarille tai vastavalmistuneelle. 

Näin tilaat kortin:

1. Täytä tilauslomake. Valitse haluamasi kortin väri (mustavalkoinen, sininen, pinkki tai ruskea) ja lahjoitussumma.
2. Halutessasi lisää lyhyehkö onnitteluteksti, jonka tekstaamme korttiin käsin - voimme myös jättää kortin tyhjäksi, jolloin voit lisätä siihen oman tervehdyksesi.
3. Ilmoita, tuleeko kortti ylioppilaalle (siinä tapauksessa lisäämme korttiin ylioppilaslyyran tai -lakin).
4.  Ilmoita toimitusosoite ja se, haluatko että toimitamme kortin sinulle vai suoraan lahjan saajalle. 
5. Maksa lahjakortin arvo (+ 2 € toimituskuluja) Viipurin koirien keräystilille FI74 1394 3500 1553 91, viite 1025 (yleislahjoitus). Tarkistamme maksut tililtämme. Voit nopeuttaa tilausta lähettämällä kuitin tai kuvankaappauksen maksusta sähköpostin liitteenä osoitteeseen tilaukset@viipurinkoirat.fi

Kortit postitetaan kolmen arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Voit myös tilata useamman kortin samaan osoitteeseen, tee tällöin jokaisesta kortista oma tilauslomake (voit maksaa ne yhdessä - pakkaus- ja postituskuluja ei tarvitse maksaa kaikista korteista vaan 2 € riittää).

Viipurin Koirat ry:n rahankeräyslupa RA/2018/646 on voimassa 05.07.2018-31.07.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kuvat: 
Maksa valitsemasi summa (+ 2 € postikuluja) Viipurin Koirat ry:n tilille FI74 1394 3500 155391. Viitenumero 1025.
Jos kortti tulee ylioppilaalle, valitse yltä "kyllä". Jos kortti ei tule ylioppilaalle, valitse "ei".
Jos haluat kortin omaan osoitteesi, täytä tähän nimesi ja postiosoitteesi.
Jos haluat, että lähetämme kortin suoraan lahjan saajalle, täytä saajan nimi ja postiosoite tähän.