Haiku

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 3/2017

7.8.2017
Haiku on kaunis ja hauskannäköinen poika. Luonteeltaan Haiku on ystävällinen ja utelias, mutta välillä jännitys iskee ja silloin otetaan pari taka-askelta.

Haiku päätyi Irinan tarhalle kesällä. Haiku on iloinen vekara, joka juoksee muiden pentujen mukana portille tervehtimään vieraita häntä heiluen. Ihmiset ovat selvästi iloinen valon pilkahdus Haikun yksitoikkoisiin päiviin ja poika kiertelee innoissaan tulijoiden ympärillä. Haiku on kovin kiinnostunut ihmisistä, mutta ei ole aina varma uskaltaako vieraisiin varmasti luottaa ja siksi saattaa välillä ottaa takapakkia jos sitä yrittää koskettaa. Voi olla, että pieni varovaisuus karisee ajan kanssa pois tai sitten ei. Haiku uskaltaa kuitenkin nuolla iloisesti vieraan kaikki sormet samaan aikaan kun häntä huiskii tuhattta ja sataa, joten eiköhän pojalle ole hyvät edellytykset sopeutua normaaliksi kotikoiraksi.

Haikun saa nostettua vaivattomasti syliin, mutta pojan ilmekin sen kertoo että aikas paljon jännittää nyt kuulkaas hei. Haikun kauniit, pyöreänmalliset korvat eivät pääse oikeuksiinsa, mutta toivottavasti se päivä tulee pian kun pikku koltiainen höristelee korviaan onnellisena omassa kodissaan. Jännityksestä huolimatta Haiku antaa käsitellä itseään nätisti ja jokaisen tapaamisen myötä tuntuu, että pojalle on kertynyt aina pikku hippunen rohkeutta lisää. Hyvä Haiku!

Haikun tausta on tuntematon. Tulevan omistajan on ymmärrettävä, että Haiku on asunut alkeellisissa tarhaoloissa ja matka kotikoiraksi voi viedä enemmän tai vähemmän aikaa. Omistajalta täytyykin löytyä intoa ja paloa uuden parhaan ystävänsä sopeuttamisen eteen, se takuulla palkitaan.

Viipurin koirat - Haiku 13.4.2018

Viipurin koirat - Haiku 26.10.2017

Viipurin koirat - Haiku 19.8.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.