Hipsu

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 9/2015

14.10.2016
Ystävällinen Hipsu kaipaisi kovasti omaa ihmistä. Hipsu ei lähde kilpailemaan muiden koirien kanssa huomiosta, vaikka uteliaisuutta sillä riittäisi enemmänkin.

Hipsu on juuri täyttänyt vuoden. Elämä pentutalossa on takana, ja Hipsun tämän hetkinen koti on nuorisoaitaus, jossa yhtä sun toista innokasta menijää riittää. Ihmisten saapuminen aitaukseen riehaannuttaa monet turhautuneet ja huomion kaipuiset koirat. Hipsukin innostuu, mutta jää taka-alalle kiertelemään eikä lähde kilpailemaan ihmisten huomiosta tai herkuista muiden koirien kanssa. Meno rauhoittuu ja Hipsu tuumiikin josko nyt olisi hyvä tilaisuus saada muutama rapsutus. Mutta ei, sillä aina väliin ehtii joku muu koira, ja Hipsu tyytyy nöyrästi osaansa ja peruuttaa pois tieltä.

Hipsu vaikuttaa hyvin kiltiltä ja sopuisalta koiralta, joka ei muiden koirien kahinoihin lähde mukaan. Huomaamaton Hipsu ei halua unohtua tarhalle, talvikin on jo pian Viipurissa. Toivottavasti joku ihana ihminen huomaisi Hipsun ja tyttö pääsisi vihdoin kotiin, missä rakkautta, huolenpitoa ja rapsutuksia olisi tarjolla loputtomasti.

Hipsu on jäänyt keskikokoiseksi tytöksi ja painoa sille on kertynyt arviolta vähän päälle 20 kiloa.

Viipurin koirat - Hipsu 2.10.2016

6.2.2016
Sykähdyttävän suloinen nappisilmä Hipsu on vielä vähän tuumivainen vieraiden suhteen, mutta korvat höröllä pyörii kuitenkin uteliaana ympärillä.

Pienen Hipsun vuosi alkoi ikävissä merkeissä, kun se tuntemattomasta syystä päätyi Irinan suurelle koiratarhalle odottamaan parempia aikoja. Hipsu ei ihan suin päin ole valmis juoksemaan uusien ihmisten syliin ja katseleekin vieraiden touhuja mielellään hieman etäämmältä. Miltään erityisen aralta pennulta Hipsu ei kuitenkaan vaikuta, pikemminkin se vain tuntuu miettivän hiukan kauemmin mitkä mahtavat olla vieraiden aikeet. Mitä kauemmin pentutalossa viettää aikaa, sen enemmän Hipsukin rohkaistuu ja antaapa tyttö muutaman kerran myös silittää itseään. Pienestä jännityksestä huolimatta Hipsu istuu sylissä nätisti ja katselee rauhallisesti ympärilleen.

Hipsu toivoisi koko pienestä sydämestään, että onnistuisi hurmaamaan itselleen oman ihmisen. Sellaisen, jonka kanssa olisi mukava harjoitella uusia asioita ja joka ei välittäisi, vaikka ihan kaikki ei heti tytöltä onnistuisikaan. Hipsun toivomuslistalla on myös reippaita lenkkejä, paljon leluja ja hyvää ruokaa. Jos sydämesi sykähti Hipsulle, odottaa pieni koiratyttö jo malttamattomana Viipurissa oman kodin kutsua.

Viipurin koirat - Hipsu 21.7. & 20.8.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.