Jimi

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 11/2016

12.8.2018
Jimi on kiltti ja ystävällinen poika, jonka toiveet omasta kodista olivat korkealla 1,5 vuotta sitten. Vieläkään ei ole liian myöhäistä, mutta miksei kukaan huomaa Jimiä?

Kuukaudet kuluvat eikä kukaan tunnu huomaavan Jimiä. Iloinen pieni hännänvispaaja joutui tyytymään kohtaloon, jonka liian moni tarhalle päätyvä pentu kokee. Tarina on tuttu. Kun suloiselle pennulle ei löydy kotia silloin kun mahdollisuudet siihen olisivat kaikkein parhaimmat, jää se tarhalle kasvamaan. Aikuisia koiria onnistaa harvoin oman kodin löytymisessä eikä Jimi ole mikään poikkeus vaikka kovin mukava poika onkin.

Jimi asuu tällä hetkellä pienessä yksiössä kavereinaan kaksi narttua. Niiden kanssa elo näyttää sujuvan leppoisasti. Jimi ilahtuu kovasti tarhavieraista ja heiluttaa hurjasti häntäänsä verkon takana. Kun aitaukseen astuu, ottaa Jimi muutaman askeleen taaksepäin kurotellen samalla iloisena kaulaansa ihmisten suuntaan. Ensin täytyy vain vähän varmistella, että vierailla on varmasti hyvät aikeet. Ei kulu montaakaan sekuntia, kun utelias kuono on jo haistelemassa kasvoja ja lipomassa sormia. Jimi vaikuttaa kovin kiltiltä pojalta, jonka tuttavallisuus vain lisääntyy jokaisen sen kanssa vietetyn minuutin myötä. Kunpa kultainen Jimi onnistuisi vielä jotenkin löytämään oman rakastavan kodin, sinne tämä poika kuuluu eikä tarhalle.

Viipurin koirat - Jimi 2.8.2018

28.7.2017
Jimi kastroitiin Viipurin Koirien tuella.

Viipurin koirat - Jimi 19.8.2017

3.3.2017
Pieni Jimi on ystävällinen ja iloinen poika, jonka maailmassa ei taida olla parempaa asiaa kuin ihmiset. Harmi vain, ettei Jimillä ole vielä omaa sellaista.

Irinan tarhan pentutalossa parveilee sekalainen joukko toinen toistaan suloisempia pentuja. Pikkuinen Jimi koittaa tehdä parhaansa, että sekin huomattaisiin ja sekin saisi osansa arvokkaista rapsutuksista ja ihmisten kanssa vietetystä ajasta. Jimi vaikuttaa kovin sosiaaliselta, reippaalta ja ihmisrakkaalta pojalta. Sylissä se katselee hiukan kummissaan ympärilleen, mutta jo pian toteaa että ei muuten ole hullumpi paikka tämä lämmin ihmisen syli.

Jimistä kasvanee aikuisena keskikokoinen koira. Reippaana poikana Jimi sopeutunee monenlaiseen ympäristöön, mutta omistajalla on oltava varmasti viitseliäisyyttä pojan sopeuttamiseen ja liikunnan tarjoamiseen. Jimi etsii sitoutunutta ihmistä, joka ymmärtää ettei pojalla ole vielä kokemusta kotikoiran elämästä vaan kaikki täytyy opetella alusta alkaen.

Viipurin koirat - Jimi 10.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.