Kummienkelit

Jo edesmenneiden kummikoirien tarinat on koottu tälle sivulle.

 

Oleg

Oleg menehtyi yllättäen, mutta ehti viettää hetken rakastettuna perheenjäsenenä uudessa kodissa.

18.12.2014
Oleg sai monta lämminsydämistä kummia ja pääsi Suomeen! Tällä hetkellä Oleg ei tarvitse lisää kummeja, sillä Oleg osoittautui varsin hyväkuntoiseksi vanhukseksi.

Lisätietoja
Peka

Peka menehtyi yllättäen krooniseen sairauteen, mutta ehti viettää hetken rakastettuna perheenjäsenenä uudessa kodissa.

Lisätietoja
Sisu

10.11.2013
Sisun tila heikkeni nopeasti, ja Sisu jouduttiin päästämään enkeliksi. Lämpimät kiitokset Sisun kummeille, että poika sai mahdollisuuden hoitoon. 

6.11.2013
Sisu pääsi Suomeen, kiitos ihanien kummien! Sisu kaipaa kuitenkin edelleen myös uusia kummeja. 

Lisätietoja
Anastasia

Kaunis ja kiltti Anastasia menehtyi tarhalla joulukuussa 2012. Voit lukea lisää Anastasian ja sen siskon Marian tarinasta täältä.

Lisätietoja
Leon

3.12.2012
Leon jouduttiin päästämään enkeliksi, sillä poika osoittautui niin vaikeasti sairaaksi, että hoitaminen olisi ollut mahdotonta. Kiitos kaikille, jotka teitte mahdolliseksi sen, että pystyimme yrittämään Leonin auttamista!

Lisätietoja
Rudolf-Papa

6.5.2013
Papa lähti enkeliksi. Vanhuksen kivut yltyivät liian koviksi. Lämmin kiitos Papaa auttaneille kummeille!

Lisätietoja
Khloya

10.2.2015
Khloyan voimat hiipuivat ja tyttö nukkui ikiuneen. Lämmin kiitos kummeille, joiden avulla Khloya sai viettää yli kaksi vuotta rakastettuna perheenjäsenenä.

Lisätietoja
Jerry

16.2.2014
Jerry pääsi Suomeen kotihoitoon tammikuussa. Jerry todettiin kuitenkin eläinlääkärin tutkimuksissa vanhan vamman takia niin kipeäksi, että Jerry jouduttiin nukuttamaan ikiuneen. Lämmin kiitos Jerryn kummeille kaikesta avusta tämän aurinkoisen pojan kanssa.

Lisätietoja
Ilona

16.9.2008 kohtasi suuri suru ja menetys Irinan tarhan työntekijöitä. Tarhan valpas vahti, rakastettu, persoonallinen kummikoira Ilona, menehtyi tapaturmaisesti hoitaessaan velvollisuuttaan. Ilona muistetaan tiukkana vahtina, valppaana ja tinkimättömänä.

Lisätietoja
Boi

Boi löydettiin helmikuun kovilla pakkasilla kadulta pahasti loukkaantuneena; se oli joutunut auton töytäisemäksi. Pentu ei pystynyt nousemaan jaloilleen, ja sen selkä oli pahasti turvonnut. Eläinlääkärin ottamien röntgenkuvien jälkeen todettiin, että leikkaushoidolla Boi`ta ei voisi auttaa.

Lisätietoja
Oiva

Oiva oli lempeä vanha herrasmies, joka löydettiin harhailemasta pitkin Viipurin katuja. Papparainen toimitettiin tarhalle, jossa se ei kuitenkaan vanhana ja kipeänä olisi kauaa pärjännyt. Kummien avulla Oiva-pappa pystyttiin tuomaan Suomeen nauttimaan vanhuuden päivistään lämpimässä kodissa.

Lisätietoja
Usko

Usko papparainen korjattiin talteen kaupungin kaduilta harhailemasta. Tarhalla sen olemus oli kipuileva ja toista tassuaan Usko piti ylhäällä. Toivoimme, että jäykistynyt tassu ja Uskon yleiskunto saataisiin Suomessa kohotettua, mutta valitettavasti eläinlääkärissa paljastui karu totuus.

Lisätietoja
Taisto

Taisto oli nuori koira, joka nimettiin toiveekkaasti. Taistoa purtiin pahasti tarhalla toiseen takajalkaan, ja äärimmäisen mukava nuorukainen kiidätettiin Suomeen. Suomessa purtu jalka jouduttiin amputoimaan.

Lisätietoja
Babushka

Babushka-mummo ihastutti tarhalla kävijöitä nöyrällä luonteellaan. Vanhus haluttin Suomeen tutkimuksiin ja saamaan hoitoa. Babushkan ajateltiin olevan melko terve, ja mummelin luultiin tarvitsevan vain apua nisäkasvainten poistoon.

Lisätietoja
Rizik

Rizik oli vanha tuttu tarhakävijöille. Simppelin näköinen tavallinen mukava koira, joka ei koiravilinässä herättänyt sen kummempaa huomiota. Rizik huomattiin vasta, kun sen kunto huononi. Apaattinen iso poika pääsi kotihoitoon ja tutkimuksiin.

Lisätietoja
Valet

23.3.2012
Valet nukkui pois 22.3.2012. Tarkemmissa tutkimuksissa pojan päästä löytyi noin 40 haulia, jotka aiheuttivat pojalle jatkuvaa kipua ja pahoja korvavaivoja. Nuku rauhassa, hieno Valet.

Lisätietoja
Hertta

Hertta-mummosta tuli enkeli 9.5.2012.

Syksyn viimojen vihloessa ja sateen piiskatessa maata, ilmestyi tämä pieni herttainen mummeli Olgan tarhalle. Mummu nimettiin sydämellisen luonteensa ja olemuksensa mukaan Hertaksi.

Lisätietoja
Txara

23.3.2012
Txara nukkui pois 20.3.2012. Lepää rauhassa, kaunis ja urhea Txara.

 

Txara on varsinainen kovan onnen koira. Se oli jäänyt vuoden 2011 alkupuolella auton alle ja toimitettu loukkaantuneena Irinan tarhalle.

Lisätietoja
Maria

23.12.2013
Suureksi suruksemme Maria menehtyi tarhalla sairauskohtaukseen.

Lisätietoja