Milo

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: siro keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 12/2017

25.10.2018
Milo kastroitiin.

11.4.2018
Milo katselee ihmisiä utelias pilke silmissä. Milo on kovin ilahtunut saadessaan vieraita, mutta harmi vain että seurusteluaika ihmisten kanssa on niin kovin rajallista.

Milo ja sen monet yhtä kuraiset pentukaverit katselevat ihmisiä verkkoaidan läpi toiveikkain silmin. Tarhalla ei kovin usein käy ihmisiä ihan vain rapsuttelemassa ja viettämässä aikaa pentujen kanssa, joten sellaiset hetket ovat kovin tärkeitä pikkuisille. Vaikka Milokin ilahtuu ihmisistä, se ei häsellä ja sählää turhia. Kun huomiota ja rapsutuksia tulee, häntä heiluu ja kieli käy. Ihmisten puuhaillessa omiaan Milo osaa hienosti rauhoittua ja poika istahtaa seuraamaan uteliaana mitä ympärillä tapahtuu. Milo vaikuttaa sopuisalta pennulta, joka näyttäisi tulevan sujuvasti muiden kanssa juttuun.

Milo vaikuttaa mukavalta, luottavaiselta ja ihmisrakkaalta pennulta. Sen menneisyydestä ei ole tietoa, mutta koska Milo on niin reipas ihmisten parissa, täytyy sillä olla aiempaa kokemusta ihmisten kanssa olemisesta. Milolla vaikuttaisikin olevan hyvät eväät uuden elämän aloittamiseen, mutta vielä kun jostain löytyisi se ikioma koti. Kotikoiran taidoista Milo tuskin tietää mitään, sillä kukaan ei taatusti ole opettanut sille mitään sisäsiisteydestä, yksin olemisesta tai hihnakävelystä. Siitä viis, motivoituneen omistajan johdolla Milosta kasvaa varmasti vielä hieno kotikoira ja harjoitushan se mestarin tekee!

Viipurin koirat - Milo 2.4.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.