Nuka

SUOMESSA
Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 1/2017

17.5.2018
Ihanaa Nukaa onnisti ja poika pääsi jatkamaan kodin etsintää hoitopaikasta käsin. Nukaan pääsee tutustumaan Vantaalla.

Nukan yhteyshenkilönä toimii Tessa.

19.10.2017
Nuka kastroitiin.

Viipurin koirat - Nuka 13.4.2018

Viipurin koirat - Nuka 26.10.2017

30.5.2017
Herttainen Nuka on kovin kiinnostunut ihmisten seurasta, mutta pieni jännitys vaivaa vielä poikaa. Nuka olisi jo valmis muuttamaan oman kodin turvaan reipastumaan.

Nuka tutkii ihmisten touhuja kiinnostunena ja uskaltautuu aivan lähelle tekemään tuttavuutta. Kun on pojan vuoro päästä syliin kuvattavaksi, tulee kuitenkin kiire ja Nuka vilahtaa kopin suojiin. Sieltä se antaa nostaa itsensä kiltisti ylös, ja istuu sylissä rauhallisena siihen päädyttyään. Näyttää siltä ettei ihmisen läheisyys kuitenkaan ollut mikään ikävä juttu, uusi ja jännittävä se taitaa kuitenkin olla. Nukan toivoisi löytävän pian sen oman ihmisen joka ottaisi pojan luokseen, sillä mitä nuorempana kotielämää pääsee opettelemaan, sitä helpommin se yleensä sujuu. Vielä hiukan ujosteluun taipuvainen Nuka rohkaistuisi kotioloissa luultavasti piankin, kunhan saisi tutustua uuteen ympäristöön ja ihmisiin turvallisesti ja kaikessa rauhassa.

Nuka muutti Irinan tarhalle toukokuussa, eikä sen historiasta ole tarkempaa tietoa. Näyttää siltä, että pojasta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Nuka tarvitsee kodin joka sitoutuu hoitamaan koiraa huolellisesti ja rakkaudella koko sen elämän ajan, parhaassa tapauksessa yli kymmenen vuotta. Hyvä ruoka, lämmin peti ja riittävä liikunta kuuluvat jokaisen koiran toivelistaan, ja niitä odottaa myös Nuka-poika uudelta kodiltaan. Nuka sopii todennäköisesti hyvin toisen koiran kaveriksi, mutta voisi oppia elämään myös perheensä ainoana koirana.

Viipurin koirat - Nuka 19.8.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.