2021

7.4.2021  

Viipurin Koirat ry:llä uusi logo

Viipurin Koirat ry on ottanut käyttöön uuden tunnuksen. Oikealta vasemmalle juoksevan koiran voi kuvitella vaikkapa juoksemassa iloisesti idästä länteen vastaanottamaan Viipurin tarhoille saapuvia vapaaehtoisia.


5.3.2021  

Farrah kaipaa apua päästäkseen polvileikkaukseen

1-vuotias Farrah kaipaa apua päästäkseen polvileikkaukseen. Farrah on Suomessa sijaiskodissa ja etsii omaa kotia. Pian saapumisen jälkeen kävi selväksi, että sen takajaloissa on jotain vialla. Ortopedin tutkimuksissa paljastui, että sen molemmissa takajaloissa on patellaluksaatio eli polvilumpiot menevät sijoiltaan. Luksaatiot ovat Farrahilla luokkaa 4 ja 3, eli vaikea-asteisia: lumpiot ovat enimmän osan ajasta pois paikaltaan.

3.3.2021  

Suomeen saapuneet koirat 26.2.2021

Viime viikon perjantaina toivotimme Suomeen tervetulleiksi 19 koiraa. Snezhannan tarhalta suoraan omaan kotiin matkustivat yli kolme vuotta kotia odottanut Leyla sekä pennut Miila, Zaya ja Zorro.

1.3.2021  

Sterilisointitempaus auttoi sekä eläimiä että niiden omistajia Viipurissa

Viipurin AlphaVet-klinikalla järjestetty kaksipäiväinen #SpayDogVbg-tempaus oli onnistunut. Osallistuimme yhdessä klinikan ja Dom Hvostikov -tarhan kanssa kansainväliseen SpayDay-sterilisointitapahtumaan. Vähävaraisille viipurilaisille tarjottiin mahdollisuus kissansa tai koiransa leikkauttamiseen maksutta niin, että Viipurin Koirat ry maksoi lääkkeet ja tarvikkeet suomalaisten lahjoittajien tuella. 

17.2.2021  

Suomeen saapuneet koirat 29.1.2021

13 onnekasta koiraa matkusti perjantaisena iltana Snezhannan tarhalta Suomeen. Suoraan omiin koteihinsa pääsivät muuttamaan aikuiset pojat Repe ja Shiro.

8.2.2021  

Ystävänpäivän eettiset lahjat myynnissä

Ilahduta ystävää tai itseäsi Viipurin Koirien eettisellä ystävänpäivälahjalla! Tarjolla on neljä ihanaa korttivaihtoehtoa, joiden myyntitulot käytetään yhdistyksen eläinsuojelutyöhön.

Tilatessasi kortin saat vuorokauden kuluessa tilauksesta sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa olevan linkin kautta pääset lataamaan sähköisen kortin. Voit tulostaa kortin tai lähettää sen lahjan saajalle sähköpostitse.

8.2.2021  

Ystäväpuoti Facebookissa 15.2. asti

Tervetuloa ostoksille Viipurin Koirien Ystäväpuotiin Facebookin Viipurilaisten markkinat -sivulle! Ystävänpäiväksi ystävälle lahjaksi tai omaksi iloksi on tarjolla mm. upeita käsitöitä, koiran- ja kissantarvikkeita sekä lastenkirjoja. Myynnin tuotto ohjataan kokonaisuudessaan yhdistyksen eläinsuojelutyöhön.

Tervetuloa shoppailemaan kodittomien koirien hyväksi!