Anik

Sukupuoli: narttu
Koko: jää pienehköksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2017

5.2.2018
Anik sai kodin Helsingistä.

11.1.2018
Pikkuinen Anik matkasi Suomeen hoitopaikkaan. Anikia pääsee tapaamaan Vantaalle.

1.1.2018
Ihmisrakasta Anikia ei voi ohittaa. Pikkuinen tyttö luovii pentuporukan välistä ja pusuttelee tiensä jokaisen tarhakävijän sydämeen.

Pentuaitauksessa riittää toinen toistaan suloisempia kavereita. Pieni, sirorakenteinen ja isokorvainen Anik erottuu joukosta. Anik on hyvin ystävällinen pentu, joka ei vaatimalla vaadi huomiota vaan tulee kutsuttaessa rapsutuksille. Luottavaiset silmät katselevat ihmisiä onnellisen näköisenä. Hetki on Anikille varmasti erityinen, sillä työntekijöille ei ole aikaa pentujen kanssa seurusteluun. Ihmisten huomiosta saa nauttia harvoin ja sellaiset hetket ovat ankean tarhaelämän aurinkoisimpia. Kevyen Anikin saa vaivattomasti nostettua syliin. Vähän tyttö on hämmentyneen oloinen, mutta pieni kieli jaksaa lipoa. Ei se sylissä oleminen sittenkään kauheaa ollut.

Anik jää aikuisena pienehköksi keskikokoiseksi. Aika kuitenkin näyttää, kuinka paljon pienemmäksi. Pienehköstä mutta ei mikroskooppisen pienestä koirasta haaveilevalle tässä olisi täysi lottovoitto. Reipas ja ihmisrakas Anik voisi sopeutua myös monenlaiseen ympäristöön, mutta se vaatii tietenkin myös omistajan panostusta. Anikin menneisyydestä ei ole tietoa, mutta mitään kotikoiran taitoja sillä tuskin on tassuissaan. Kotikoiran opsikelut onkin aloitettava aivan aakkosten alkupäästä. Anikista saa varmasti upean ystävän ja tyttö on valmis jättämään tarhan heti kun sopiva koti ilmoittautuu!

Viipurin koirat - Anik 30.12.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus