Arthur

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen (alle 50 cm)
Syntymäaika: 9/2016

16.9.2017
Arthur sai kodin hoitopaikastaan Vantaalta.

7.9.2017
Ihana Arthur pääsi jatkamaan kodin etsintää hoitopaikasta käsin. Arthur ottaa kotiehdokkaita vastaan Vantaalla.

1.6.2017
Pörröinen Arthur on hurmureiden sukua! Se painaa pään kainosti syliin ja katsoo silmiin: tulitko hakemaan minut kotiin?

Arthur on nuori, alle vuoden ikäinen poika. Se hylättiin keväällä ja lopulta Arthurin tie kävi Irinan tarhalle. Siellä Arthur elää nyt isossa nuorisolaumassa ja koittaa hurmata jonkun, jotta tie omaan kotiin aukeaisi.

Arthur on ainakin vielä hyvin sosiaalinen poika, joka ennemmin väistää kuin alkaa nahistella toisten koirien kanssa. Se saattaakin väistää vähän kauemmas aluksi, kun kaikkein riehakkaimmat koirat hakevat ensin huomiota. Kun tilanne vähän tasaantuu, tulee myös Arthur häntä heiluen luokse ja haluaa osansa rapsutuksista.

Arthur on komea poika, jonka paksu turkki kaipaisi pesua ja harjausta. Kunhan Arthur vielä vähän varttuu, siitä tulee varmasti katseita kääntävä herrasmies.

Arthurilla ei välttämättä ole mitään kokemusta kodissa asumisesta, joten uuden omistajan syytä varautua siihen, että kaikki hihnakävelystä sisäsiisteyteen ja yksinjäämiseen on opetettava Arthurille alkeista lähtien. Hetkeäkään emme epäile, etteikö fiksu Arthur näitä taitoja oppisi, mutta siihen tulee kuitenkin varautua, että töitä voi olla enemmän tai vähemmän edessä.

Arthur on ainakin vielä varsin rauhallinen poika. On kuitenkin mahdollista, että siitä kuoriutuu vielä paljon menevämpi koira, kunhan se kotiutuu uuteen kotiinsa kunnolla. Niin tai näin - Arthur etsii huolehtivaista ja vastuuntuntoista omistajaa, joka lupaa Arthurille tehdä kaikkensa pojan eteen koko sen loppuelämän ajan!

Viipurin koirat - Arthur 26.5.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.