Artoshka

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 12/2014

23.4.2015
Artoshka sai kodin Forssasta.

30.3.2015
Artoshka siellä, Artoshka täällä! Tämä utelias ja toimelias pikku partasuu on valmis valtaamaan oman nurkan kotisohvaltasi!

Veljekset Artoshka ja Antoshka päätyivät alkuvuodesta Olgalle. Pentujen historia ennen tarhalle joutumista on hämärän peitossa, mutta nyt ne ovat valmiita etsimään itselleen omat kodit Suomesta ja aloittamaan uuden luvun elämässään.

Artoshka on iloinen ja utelias pikki tirriäinen, joka tulee rohkeasti tekemään tuttavuutta vieraiden kanssa. Häntä viuhuen poika painelee lähimmän rapsuttajan luokse ja nauttii selkeästi ihmisten seurasta sekä lyhyestä sylittely- ja hellimishetkestä.

Artoshka elää tällä hetkellä sisällä Olgan kotona keskellä sekalaista sakkia, johon kuuluu muita pentuja, aikuisia koiria sekä kissoja. Vaikka pojan ulkoinen olemus muistuttaakin suloista lelukoiraa, vaatii Artoshka yhtä lailla omistajaltaan kuin mikä tahansa muukin koira. Terrierimäisyyttä löytyy niin ulkonäöstä kuin varmasti luonteestakin, joten aiempi kokemus kyseisistä roduista lasketaan plussaksi, jos mielit tämän pojan omaksesi.

Artoshkasta kasvaa varmasti menevä ja energinen koira, ja poika arvostaisikin samoja piirteitä tulevassa omistajassaan. Pennut ovat kooltaan pieniä ja jäävät aikuisina suht pieniksi.

Viipurin koirat - Artoshka 21.3.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.