Binta

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2017

18.1.2018
Binta sai kodin Porvoosta.

28.12.2017
Bintaa onnisti sillä tyttö pääsi jatkamaan kodin etsintää Suomesta käsin. Bintaa pääsee tapaamaan pk-seudulla.

11.12.2017
Pörröinen Binta löytyi ulkoa sisarustensa kanssa. Bintaa jännittää vielä ja mieluiten se majailisikin turvallisen kopin kätköissä kurkkimassa.

Kuusi pelokasta uutta tulokasta päätyivät vuoden lopulla Irinan tarhalle. Binta, Belka, Bria, Bonnie, Bamse ja Balu löydettiin ulkoa. Vaikka joukkoon mahtuu sekä lyhyt- että pörheäkarvaisia kavereita, on tämä joukko todennäköisesti samaa pentuetta. Kaikki ovat vielä vähän ihmeissään tarhalle joutumisesta, mutta osan häntä heiluu jo kovastikin kun ihmisiä ilmestyy näköpiiriin. Toivottavasti loputkin katraasta reipastuvat pahimman järkytyksen hävitessä ja onni olisi myöden oman kodin löytymisessä mahdollisimman pian.

Binta pääsee sisaruksista ensimmäisenä sylikäsittelyyn. Vaikka tyttöä jännittää, antaa se nätisti nostaa itsensä syliin ja istuu paikoillaan turhia säpiköimättä. Vaikka vieraat ihmiset ympärillä ja iso meluisa koiratarha pistääkin pienen kovia kokeneen tytön pään vähän pyörälle, uskaltaa Binta kuitenkin hippusen olla kiinnostunut ihmisistä ja katselee meitä korvat höröllä uteliaana ja tassuttelee lähistöllä. Kunhan tarhaympäristö vaihtuisi vain turvalliseksi kotiympäristöksi ja jostain löytyisi ymmärtäväinen ja kärsivällinen omistaja, joka antaisi Bintalle aikaa reipastua niin paljon kuin tyttö sitä tarvitsee, olisi Binta varmasti hyvin onnellinen. Reipas koirakaveri voisi helpottaa alun sopeutumista kun olisi joku josta ottaa mallia.

Bintan ja sen sisarusten menneisyydestä ei ole tietoa. Kaikki pennut ovat iloisia ihmisiä nähdessään, mutta jännittävät käsittelemistä ja syliin nostamista. Voi olla, että Binta sisaruksineen on ei-toivottuja kotikoiran jälkeläisiä, mutta kukaan ei ole sen kummemmin huolehtinut tai käsitellyt niitä. Ne ovat saaneet pyöriä pihalla/talon nurkilla aikansa, mutta sen jälkeen häädetty tai viety muualle. Tulevalta omistajalta on löydyttävä aitoa halua panostaa tyttöön ja sen sopeutumiseen. Alkeista on lähdettävä, sillä Binta ei tiedä mitään kotikoiran tavoista tai elämästä. Sisäsiisteys, hihnassa käveleminen, yksin oleminen.. Opeteltavaa riittää. Jos sinulla on aikaa, halua, kärsivällisyyttä etkä lannistu pienistä saatika heitä hanskoja tiskiin kun kaikki ei mene niin kuin Strömsössä, olisi Binta hyvin kiinnostunut kuulemaan sinusta lisää.

Viipurin koirat - Binta 6.12.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.