Della

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2018

15.7.2018
Della sai kodin hoitopaikastaan.

14.6.2018
Della pääsi matkustamaan kotihoitopaikkaan ja odottaa adoptiohakemuksia pääkaupunkiseudulla.

24.5.2018
Ihana pieni tumma kettutyttö Della haluaisi jo kovasti päästä omaan kotiin. Della on ihmisrakas ja reipas pentu.

Della ilmestyi Irinan tarhalle keväällä. Sen menneisyydestä ei ole tietoa, mutta sylissä viihtyvä ja siinä rennosti pötköttelevä Della hurmasi kaikki tarhakävijät jo ensitapaamisella. Della vaikuttaa niin luottavaiselta ja sosiaaliselta pennulta, että se on varmasti saanut elää ihmisten läheisyydessä ennen tarhalle joutumistaan. Syliin Della nousee mielellään, mutta pitääkö siinä paikoillaan pysyä? Della haluaisi paljon mieluummin kääntyä takana olevan naaman puoleen ja pusutella sen märäksi. Tai kameratyyppi siinä edessä, kyllä säkin kelpaat.

Dellalla tuskin on minkäänlaista kokemusta kotikoirana elämisestä, joten tulevan omistajan on hyvä varautua monien uusien asioiden opetteluun. Sisäsiisteys, yksin oleminen ja hihnassa kulkeminen ovat varmasti ihan vieraita asioita Dellalle. Lisäksi uusi ympäristö tuo mukanaan uusia ja jännittäviä tilanteita, mutta kuka tietää, reipas Della saattaa solahtaa vilkkaammallekin seudulle alta aikayksikön. Pääasia että tuleva omistaja jaksaa olla kärsivällinen ja antaa tytön rauhassa edetä omaan tahtiinsa. Della on valmis oman kodin valloitukseen -  mistä sellainen löytyisi tälle hurmaavalle tytölle?

Viipurin koirat - Della 21.5.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.