Desna

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2017

31.1.2018
Desnasta lisättiin uusia kuvia omassa kodissaan.

4.1.2018
Desna muutti omaan kotiin Lahteen.

1.1.2018
Desna-tyttö on kaikkien kaveri! Mutkattoman ja ihmisrakkaan oloinen Desna kipuaa innoissaan vasten jalkaa ja pyytää huomiota ja rapsutuksia. Mistä näin ihanalle tytölle löytyisi oma koti?

Desnaa ei tarvitse montaa kertaa houkutella luokseen. Mustavalkoinen tyttö kirmaa innoissaan tarhavieraiden jalkoihin ja heiluttaa pikkuista häntäänsä niin että hyvä kun ei ilmaan lähde. Epäselväksi ei jää, että tässä on varmasti Desnan päivän odotettu kohokohta. Ihmisrakkaille pennuille tarhaelämä on rankkaa, sillä vieraita pennut eivät usein saa kuin muutaman kerran viikossa - ja se on aivan liian vähän. Desnan menneisyydestä ei ole tietoa, mutta mistään metsän keskeltä Desna ei varmastikaan ole peräisin, siitä kertoo luottavainen ja rento olemus ihmisten parissa.

Reipas Desna haluaisi jo pian valloittaa oman ihmisen ja kodin. Ensin tytön olisi kuitenkin erotuttava monien kymmenien pentujen joukosta ja se onkin helpommin sanottu kuin tehty. Mutta kyllähän näin kaunis ja kiva tyttö kodin löytää, vai mitä? Desna etsii ihmistä, joka haluaa opastaa ja rohkaista sitä uuden elämän ihmeellisyyksissä. Edessä on paljon uutta opeteltavaa ja Desna tarvitsee ymmärrystä ja aikaa ihmiseltään. Mietithän tarkoin omia resurssejasi, sillä Desna haluaa vain sitoutuneeseen loppuelämän kotiin.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus