Donna

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 12/2014

3.9.2015
Donna sai kodin hoitopaikastaan!

7.7.2015
Sataa tai paistaa, ilopilleri Donna pitää kyllä huolen siitä, että suunpielet eivät liiaksi pääse venymään alaspäin.

Donna rakastaa ihmisiä! Pitkä häntä liehuu vauhdilla laidasta laitaan, kun se siskonsa Dean kanssa on päässyt nauttimaan huomiosta ja rapsutuksista. Reipas ja iloinen Donna olisi valmis muuttamaan omaan kotiin samantien, kunhan joku vain huomaisi sen. Donna aloittaisi mieluusti vaikka jonkin mukavan koiramaisen harrastuksenkin, mutta iloitsee varmasti tavallisista metsälenkeistäkin.  

Muutamat Donnan sisaruksista ovat jo päässet omiin koteihinsa, ja elo Suomessa sujuu hyvin. Donna toivoisi, että nyt olisi vihdoin sen vuoro.

4.4.2015
Donna on reipastunut mukavasti! Katso Donnan video niin näet, miten lujaa pienen koiranpennun häntä voi vipattaa.

Viipurin koirat - Donna 2.5.2015

30.3.2015
Donnaa ujostuttaa kovasti vieraat ihmiset. Mistä löytyisi omistaja, joka haluaa näyttää Donnalle, että maailma on oikeasti ihan mukava paikka?

Donna ja sen sisarukset DannyDeaDingoDeliaDaniela ja Disa hylättiin Irinan tarhalle varsin pieninä, juuri vierotusikäisinä. Kaikeksi onneksi pennut ovat selvinneet tarhalla hyvin, vaikka ne niin nuorina sinne joutuivatkin. Ja nyt olisi aika löytää omat kodit Suomesta!

Donna on siskoksista arin. Se ujostelee vieraita niin kovasti, ettei oikein tohdi oma-aloitteisesti tulla tutustumaan. Kun Donna nostetaan syliin kuvattavaksi, pysyy se siinä kiltisti, vaikka sitä jännittääkin kovasti.

Donnasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Donnan sisarukset ovat varsin reippaita, joten uskomme, että Donnakin reipastuu kyllä, kunhan se pääsee omaan kotiin. Voi kuitenkin olla mahdollista, että Donna tarvitsee reipastuakseen tukea ja pitkäjänteistä ohjaamista. Reipas koirakaveri olisi Donnan mielestä varmasti mukava juttu, sen tassunjäljissä olisi turvallista tutustua ympäröivään maailmaan.

Viipurin koirat - Donna 3.4.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.