Eettinen onnittelukortti

Nyt voit muistaa eläinrakasta ylioppilasta, vastavalmistunutta tai vaikka syntymäpäiväsankaria upealla käsintehdyllä kortilla ja lahjoituksella Viipurin koirille! Eläinaiheella koristeltuja kortteja on kuusi värivaihtoehtoa, ja ne on tehty käsin Suomessa. Sisäpuolella on tietoa lahjoituksesta sekä tilaa onnittelutekstille. Voit tilata kortin omaan osoitteeseesi tai lähetettäväksi suoraan päivänsankarille. Kortin mukana tulee kirjekuori.

Jos tilaat kortin isänpäivälahjaksi, teethän tilauksen viimeistään 1.11., jotta kortti ehtii ajoissa perille.

Näin tilaat kortin:

1. Täytä tilauslomake. Valitse haluamasi kortin väri (mustavalkoinen, punainen, oranssi, ruskea, sininen tai pinkki), eläinaihe (koira tai pöllö) ja lahjoitussumma.

2. Halutessasi lisää lyhyehkö onnitteluteksti, jonka tekstaamme korttiin käsin - voimme myös jättää kortin tyhjäksi, jolloin voit lisätä siihen oman tervehdyksesi.

3. Ilmoita, tuleeko kortti ylioppilaalle (siinä tapauksessa lisäämme kortin kulmaan ylioppilaslyyran)

4.  Ilmoita toimitusosoite ja se, haluatko että toimitamme kortin sinulle vai suoraan lahjan saajalle.

5. Maksa lahjakortin arvo (+ 2 € toimituskuluja) Viipurin koirien keräystilille FI70 1544 3000 1854 75, viite 1025 (yleislahjoitus). Tarkistamme maksut tililtämme. Voit nopeuttaa tilausta lähettämällä kuitin tai kuvankaappauksen maksusta sähköpostin liitteenä osoitteeseen tilaukset@viipurinkoirat.fi

Kortit postitetaan kolmen arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Voit myös tilata useamman kortin samaan osoitteeseen, tee tällöin jokaisesta kortista oma tilauslomake (voit maksaa ne yhdessä - pakkaus- ja postituskuluja ei tarvitse maksaa kaikista korteista vaan 2 € riittää).

Viipurin Koirat ry:n rahankeräyslupa RA/2020/903 on voimassa 01.08.2020 alkaen. 

Kuvat: 
Maksa valitsemasi summa (+ 2 € postikuluja) Viipurin Koirat ry:n tilille FI74 1394 3500 155391. Viitenumero 1025.
Jos kortti tulee ylioppilaalle, valitse yltä "kyllä". Jos kortti ei tule ylioppilaalle, valitse "ei".
Jos haluat kortin omaan osoitteesi, täytä tähän nimesi ja postiosoitteesi.
Jos haluat, että lähetämme kortin suoraan lahjan saajalle, täytä saajan nimi ja postiosoite tähän.