Eevert

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pienehkö, matala
Syntymäaika: 2016

1.2.2018
Eevert sai kodin Turusta.

6.1.2018
Hei, oliko täällä pienten koirien ystäviä..? Sympaattinen ja kiltti Eevert on löytynyt kadulta kahden muun koiran kanssa.

Eevertin taustasta ei tiedetä paljon, mutta tarhanpitäjä Irina arvelee, että Eevert olisi jätetty pärjäämään itsekseen kun sen ihmiset lähtivät kesämökiltään. Varmaa tietoa asiasta ei ole, joten Eevertin menneisyys jää hämärän peittoon. Eevertissä itsessään ei kuitenkaan mitään hämärää ole. Poika on niin ihana ja ystävällinen, ettei sen lempeän ja liikuttavan olemuksen edessä voi olla sulamatta.

Eevert ottaa vieraat ihmiset hyvin ystävällisesti vastaan. Se hyppelehtii muutaman kerran iloisesti, mutta jää muiden koirien taustalle tarkkailemaan alkuun tilannetta. Kun pahin härdelli on ohi, tulee Eevert uteliaan ystävällisesti nuuhkimaan käsiä. Poika istahtaa niille sijoilleen kun saa rapsutuksia. Sen pieni kuono tuuppaa muutaman kerran kättä ilmoittaen "lisää", jos rapsutukset uhkaavat loppua. Eevert vain on ja istuu onnellisen näköisenä. Tämmöistä huomiota ja läheisyyttä ei tarhalla saa usein kokea.

Eevert on kooltaan pienehkö, matala tappijalka. Poika ei liikoja paina ja sen saa kevyesti nostettua kainaloon. Eevert on nuori koira ja ikää sillä on arviolta vuoden parin verran. Aitauskavereinaan sillä on useita muita pentuja ja aikuisia pienehköjä koiria, joiden kanssa se tulee hyvin juttuun. Kotikoiran taidoista Eevert ei välttämättä ymmärrä mitään, joten tulevan omistajan on oltava valmis harjoittelemaan Eeverin kanssa erilaisia taitoja sisäsiisteydestä hihnakävelyyn. Kunpa tälle pienelle, herttaiselle ja ihanalle pojalle löytyisi ikioma rakastava koti, jossa Eevert saisi elää elämänsä onnellisena loppuun saakka.

Viipurin koirat - Eevert 6.1.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.