Elza

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen
Syntymäaika: 9/2017

25.10.2018
Elza löysi kodin Kotkasta.

14.3.2018
Elza katselee uteliaana vieressä pyöriviä ihmisiä. Elza on ystävällinen ja kiltti tyttö, joka siskonsa Enian tavoin unelmoi tarhaympäristön vaihtumisesta kotioloihin.

Elza saapui siskonsa Enian kanssa Irinan tarhalle loppu- tai alkuvuodesta. Talven pahimmat tuiskeet ja pakkaset ovat pian ohi ja lähestyvä kevät tuo tullessaan toivoa. Voisikohan Elzankin elämä pian muuttua paremmaksi ja onnellisemmaksi? Tavatessamme uudemman kerran Elza on juuri toipumassa monen muun koiran tavoin äskettäin suoritetusta sterilointi-operaatiosta Irinan tarhan klinikkarakennuksessa. Innokkaimmat touhupetteri painivat ja leikkivät jo keskenään, mutta Elza seurailee tapahtumia sivusta. Se haistelee vieraan käsiä uteliaana ja muutaman kerran lipaisee, mutta jos homma menee läheisemmäksi alkaa Elzaa jännittää ja se ottaa takapakkia.

Toivottuaan täysin operaatiosta Elza voi olla jo vähän reippaammalla ja tuttavallisemmalla mielellä tai sitten se on enemmän pikku ujopiimät tarvitsevat enemmän aikaa tutustumiseen -tyyppiä. Niin tai näin, Elza vaikuttaa kuitenkin hyvin ystävälliseltä ja kiltiltä tytöltä, jonka pitää vain löytää ymmärtäväinen ihminen, jonka kanssa saa edetä rauhassa omaan tahtiin. Koirakaveri voisi olla Elzan mielestä kiva juttu.

Elza vaikuttaa sopuisalta tytöltä ja tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa isossa laumassa. Elzasta ei mitään jättiä tule, mutta sellainen keskikokoinen, ehkäpä 20 kilon kieppeillä oleva kaunotar siitä voisi kasvaa.

Viipurin koirat - Elza 13.3.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.