Fani

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2017

1.3.2018
Fani muutti Kuopion seudulle.

20.1.2018
Fani innostuu kovasti uusista ihmiskavereista: se tassuttaa perässä häntä heiluen ja haluaa syliin heti vain kun se on mahdollista!

Irinan tarhan pentuaitauksissa riittää vilskettä niin paljon, että pentujen erottaminen toisistaan käy työstä. Yksi parrakas siro pentu kuitenkin kiinnittää huomion nopeasti: Fani vaikuttaa niin iloiselta ja suloiselta tytöltä, että sitä on mahdotonta vastustaa ja olla kaappamatta kainaloon.

Fani rakastaa kovasti ihmisiä ja on aivan innoissaan, kun se pääsee edes hetkeksi syliin nauttimaan silityksistä ja taukoamattomasta huomiosta. Pikkuinen häntä heiluu vauhdikkaasti ja kovasti Fani haluaisi myös päästä nuolaisemaan poskesta. Voi kunpa saisimme jo pian kertoa Fanille, että tarhapäivät päättyvät ja se pääsee oman ihmisensä kainaloon!

Fani on varsin siro pentu, mutta kyllä siitä silti keskikokoinen tyttö kasvaa. Parrakkaasta kuonosta voisi päätellä, että joku Fanin esi-isistä on terriereiden sukua. Kenties se tulee näkymään Fanin luonteessa sen verran, että Fanilta tulee löytymään energiaa ja omaatahtoa vähän keskimääräistä enemmän. Mutta niin tai näin, ei Fanista kuitenkaan pelkäksi sohvaperunaksi tule olemaan!

Jos etsit iloista, reipasta ja eloisaa pentua, toivoisi Fani sinun katsovan sen kuvia vähän tavallista kauemmin. Jospa Fanin katse tuntuisi niin omalta, että se pääsisi valloittamaan paikan juuri sinun sydämestäsi? Muista kuitenkin samalla, millaista elämä nuoren koiran kanssa tulee olemaan: pissavahinkojen siivoamista, rikkipurtujen kenkien hävittämistä, päivittäistä kouluttamista, yksinjäämisten harjoittelua, pitkiä lenkkejä, aktivointileikkien keksimistä... Jos tämä lista tuntuu tutulta eikä työmäärä kauhistuta, odottaa Fani innolla hakemustasi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus