Hali

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 4/2017

23.11.2017
Hali sai kodin Porvoosta.

16.8.2017
Mikä pieni ihanuus siinä oikein viilettää? Kun Hali näkee ihmisiä, ei ilolla ole rajoja. Käsi pystyyn kenen kodissa on paikka ihmisrakkaalle pusuttelijalle?

Voi Hali-pieni. Tyttö tuijottaa suoraan silmiin sellaisella sydäntenmurskaaja-otteella, että se on nostettava oitis syliin. Aivan kuran peitossa, mutta mitä sitten. Hali ei ole oikein varma missä on ja mitä tapahtuu, mutta pikkuruinen häntä alkaa kiihtyen vispaamaan kun tytölle vähän lepertelee. Hali huomaakin pian olevansa onnensa kukkuloilla eikä se malta olla pussailematta ja tuuppimatta kuonollaan kasvoja. Nojaakin vielä hentoisella painollaan vasten rintaa. Kohta joku on niin mennyttä. Miten tätä tyttöä voisi kukaan vastustaa.

Hali on suloinen ja ihastuttava pentu. Se selvästi rakastaa ihmisiä koko pienen sydämensä pohjasta ja nauttii kun saa olla ihmisten lähellä. Muiden pentujen kanssa Hali tulee hyvin toimeen ja koirakaveri omassa kodissa voisi olla kiva juttu. Täytyy kuitenkin ymmärtää, ettei Hali ole tottunut elämään sisätiloissa kotikoirana. Se ei tiedä mitään hihnassa kävelemisestä, sisäsiisteydestä tai yksinolemisesta. Näitä ja monia muita taitoja on lähdettävä opettelemaan aivan alkeista. Hali etsii vain sitoutunutta loppuelämän kotia, jolla riittää aikaa, halua ja jaksamista pienen pennun sopeuttamiseen. Mutkia ja mäkiä voi tulla vastaan, mutta niistä selvitään yhdessä. Mikäli olet varma päätöksestäsi ja harkinnut sitä huolella, odottaa Hali innoissaan hakemuksia!

Viipurin koirat - Hali 19.8.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.