Halla

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 3/2017

15.1.2018
Halla sai oman kodin.

21.12.2017
Halla pääsi Suomeen eikä siitä tällä hetkellä oteta kyselyitä vastaan.

15.8.2017
Pieni liikuttava ujoilija on nimeltään Halla. Halla touhottaa iloisesti pentulauman menossa mukana, mutta ihmisten suhteen Halla vielä vähän empii: voiko heihin varmasti luottaa?

Halla hylättiin kesällä veljiensä Heron ja Hakun kanssa. Kaunis vaalea partatyttö katselee pienen välimatkan päästä ihmisiä. Ilme on utelias ja katse ystävällinen. Tule vain kultapieni, ei mitään hätää. Halla punnitsee vaihtoehtoja, mutta kun sitä lähestyy ottaa se jalat vikkelästi alleen ja sujahtaa sisälle koppiin piiloon. Hetken kuluttua kopin oviaukolta kuikuilee huolestuneena tutun näköinen naama. Syliin nostaminen sujuu melko vaivatta ja jännityksestä huolimatta Halla antaa nätisti käsitellä itseään.

Tarhaoloissa mahdollisuudet Hallan reipastumiseen ovat huonot, ja erityisen tärkeää Hallan tulevaisuuden kannalta olisikin oman kodin löytyminen niin pian kuin mahdollista. Halla ei ole mikään toivoton arkajalka, mutta kuitenkin varovainen pentu, joka etsii itselleen ymmärtäväistä ja osaavaa kotia. Hallan sopeuttamiseen on haluttava panostaa ja sille on annettava rahassa aikaa rohkaistua. Koirakaveri uudessa kodissa helpottaisi varmasti Hallaa kotiutumaan ja olisi iso plussa.

Kuka haluaisi ujon partatytön omakseen ja näyttää sille millaista hyvä koiranelämä rakastettuna ja huolehdittuna perheenjäsenenä on?

Viipurin koirat - Halla 19.8.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.