Hopsu kuntoon!

Suurkiitos kaikille Hopsun leikkauskuluihin osallistuneille!

Hopsun toinen polvi leikattiin maanantaina lahjoittajien avun turvin. Avatessa selvisi, että ristiside oli jo kokonaan poikki, joten leikkaus oli todella tarpeen ja kiireellinen. Leikkaus sujui kuitenkin hyvin ja Hopsun toipuminen operaatiosta on lähtenyt hyvin käyntiin. Hoitoperhe on valmistautunut Hopsun toipumisaikaan: pihaovelle on rakennettu liuska, kotihoitaja aikoo nukkua ainakin ensimmäiset yöt patjalla Hopsun luona ja lääkityksen antoa on harjoiteltu.

Kustannussyistä oli tarkoitus, että molemmat polvet olisi leikattu samaan aikaan, mutta se ei tällä kertaa onnistunut. Hopsun toinen jalka on myös leikattava, jotta kivuista päästään kokonaan eroon. Eläinlääkärin mielestä Hopsulla on täydet mahdollisuudet toipua leikkauksista täysin. Olemme halunneet antaa Hopsulle tämän mahdollisuuden iloita täysillä kotikoiran elämästään ja päästä viimein juoksemaan pihallaan, lenkkeilemään metsissä ja iloitsemaan uudesta kivuttomasta ja hyvästä elämästään.

Auta siis Hopsua edelleen ja lahjoita Viipurin koirien keräystilille: FI70 1544 3000 1854 75, käytä viitenumeroa 1054 Voit myös tehdä lahjoituksen MobilePay-numeroon 95577 tai lahjoittaa netin kautta.

Lämmin kiitos tuestasi Hopsulle! <3 

PS. Hopsu etsii myös kotia. Lue lisää täältä.

Viipurin Koirat ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2020/903, joka on voimassa toistaiseksi.