Iona

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa pienehköksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2017

26.4.2018
Iona sai kodin Vantaalta.

7.1.2018
Eloisa Iona viipottaa menemään sellaisella vauhdilla, että hitaampia voisi heikottaa! Hyväntuulisempaa pentua saa etsiä, sillä Iona rakastaa kaikkia.

Iona saapui sateisen loppuvuoden aikana Irinan tarhalle. Se laitettiin asumaan yhteen pentuaitauksista. Aluksi Iona oli kovin hämillään muutoksesta eikä se tohtinut oikein tulla tutustumaan uusiin ihmisiin. Mutta eipä kulunut kuin reilu viikko, niin alkuhämmennys oli vaihtunut iloiseen mieleen ja Iona temmelsi tulijoita vastaan riemuissaan!

Ionaa voisi kuvailla sanoilla aurinkoinen ja ilopilleri. Se touhottaa menemään kovin onnellisena, ja vaikka yksi aitauskaveri haluaa välillä sitä vähän kurmottaa, ei Iona toisen haasteista välitä. Pennun elämä tarhalla on kuitenkin hyvin rankkaa, ja jollei Iona pian onnistu löytämään kotia itselleen, muuttuvat päivät sen mielessä yhä pidemmiksi ja huonoimmillaan into ja elämänilo alkaa sen silmistä hiipua. Sitä emme haluaisi nähdä, vaan toivomme, että Iona ehtisi löytää kodin ennen aurinkoisen mielialan laskua.

Ionasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Se haluaa kotiin, jossa jaksetaan touhuta sen kanssa, harrastaa pitkiä ulkoilulenkkejä, opetella arkitaitoja ja päästä leikkimään koirakavereiden kanssa. Reippaana tyttönä Iona sopeutunee kuitenkin myös ainoaksi koiraksi.

Iona ei onneksi osaa murehtia tulevaa, ja mekin koitamme olla tekemättä sitä Ionan puolesta. Silti toivomme hartaasti, että jostain löytyisi se ihminen, joka katsoisi Ionaa silmiin ja tuntisi samalla sen tunteen, että tuo on juuri se minulle tarkoitettu koiraystävä. Heppoisin perustein ei Ionaa kuten ei mitään muutakaan koiraa pidä ottaa, mutta jos koirien metkut ja niiden aiheuttama työ on tuttua, eikä se kauhistuta tai saa heikoimpinakaan hetkinä harkitsemaan koirasta luopumista, odottaa Iona hakemusta!

Viipurin koirat - Iona 13.3.2018

Viipurin koirat - Iona

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.