Jonas

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2017

17.5.2018
Jonas muutti omaan kotiin Lappeenrantaan.

29.4.2018
Jonas kastroitiin Viipurin Koirien tuella.

21.3.2018
Jonas on iloinen ja mahdottoman ihmisrakas pentu! Kun vieraat saapuvat aitaukseen meinaa pieni ihan pakahtua onnesta.

Jonas elelee Irinan tarhan perällä pienessä pentuaitauksessa. Kymmenet iloiset vipeltäjät kipittävät portille uteliaina katsomaan kun tarhavieraat ilmestyvät näköpiiriin. Jonas juoksee reippaasti vieraita vastaan ja häntä heiluen pyörii onnessaan rapsuteltavana. Huomio ja ihmiset ovat ihana juttu eikä poika meinaa saada kyllikseen ihmisten seurasta sitten millään. Ankea tarhaelämä on rankkaa nuorelle ja ihmisrakkaalle pennulle, sillä ihmisten seurasta saa nauttia aivan liian harvoin. Sylissä Jonasta vähän jännittää, mutta uteliaana sen kuono kääntyilee vähän väliä ihmiseen päin. Jonas vaikuttaa sopuisalta ja sosiaaliselta pojalta, joka tulee hyvin muiden pentujen kanssa juttuun.

Jonas haaveilee kovasti päivästä, jolloin saisi jättää tarhan taakseen. Oma ihminen, turvallinen ja rakastava koti, leluja, maistuvaa ruokaa, ulkoiluja, päiväunia.. Niistä pieni pentu haaveilee. Koska Jonaksella tuskin on aiemmin ollut ainakaan kunnollista kotia, on edessä vielä monien uusien taitojen harjoittelua. Miten Jonas voisi ymmärtää mitään sisäsiisteydestä tai hihnassa kävelemisestä, kun kukaan ei ole sille niitä koskaan opettanut? Jonas haluaakin löytää sellaisen ihmisen, joka haluaa rauhallisesti opastaa sitä uusien asioiden opiskelussa - eikä hermostu vaikka epäonnistumisiakin tulisi.

Reipas, ihmisrakas ja luottavainen Jonas voisi sopeutua monenlaiseen kotiin ja ympäristöön, tärkeintä on halu auttaa poikaa alun kotiuttamisprosessissa.

Viipurin koirat - Jonas 2.4.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.