Kaisla

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2018

22.12.2018
Kaisla sai kodin Kotkasta.

7.12.2018
Kaisla jätti tarhan taakseen ja odottaa nyt sopivaa kotiehdokasta hoitopaikassaan Helsingissä.

27.11.2018
Kaikki Kaislalta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Kaislalta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi.

17.11.2018
Kaislan rabiesvasta-ainetaso testattiin ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa sitä tartunnalta.

22.10.2018
Pörrötukkainen Kaisla on varsin sievä ilmestys kurkkiessaan rauta-aidan takaa, keitä vieraita onkaan saapumassa. Tytön toiveissa on päästä talveksi lämpimään kotiin.

Hauskan pörrötukan kasvattanut Kaisla erottuu ulkonäöllään muista pennuista. Tukka hulmuten touhukas tyttö kirmaa muiden mukana välillä hieman painitaan ja sitten taas juostaan. Kaisla vaikuttaa tulevan toimeen kaikkien kanssa ja ihmisiäkin voi reippaasti käydä moikkaamassa, tarjotut herkut katoavatkin nopsasti pikku suuhun. Kaislan sisaruksia ovat KainoKiara, Kaapo ja Kosmos.

Viipurin Koirien ensimmäisen kummipentueen elämää on seurattu kesästä lähtien tarhalla. Viisi pelokasta ja nälkäistä pentua saapui pahvilaatikossa Olgan tarhalle elokuussa. Pentujen emon omistaja oli hylännyt jo aiemmin talvella kotitaloaan kohdanneen tulipalon yhteydessä. Muuttokuormaan ei enää mahtunutkaan koira ja joitakin kuukausia myöhemmin tämä viisikko syntyi palaneen talon pihapiiriin. Nyt emosta huolen pitää entinen naapuri, joka on myöskin luvannut toimittaa emon steriloitavaksi eläinlääkärille.

Tuleva talvi puhaltelee jo ensimmäisiä kylmiä henkäyksiään kosteaan ja koleaan syyssäähän. Kaislan unelmissa siintää oma perhe ja lämmin koti, sillä näitä tytöllä ei ole koskaan vielä ollut. Pieni Kaisla tulee tarvitsemaan opettelua sisäsiisteyteen, hihnakävelyyn ja muihin tavanomaisiin kotikoiran taitoihin. Jokainen kotikoirahan nämä taidot on omaksunut, joten miksipä ei myös fiksu Kaislakin oppisi.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.