Karry

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (matalahko)
Syntymäaika: 1/2017

22.2.2018
Reipas Karry muutti omaan kotiin Merikarvialle!

19.1.2018
Mainio Karry on iloinen, aktiivinen ja ystävällinen nuori poika. Häntä heiluu tauotta, kun Karry ilahtuu uusista ihmiskavereista!

Loppuvuodesta Irinan tarhalle päätyi iso joukko hylättyjä koiria. Karry oli yksi niistä, joiden kohtaloksi koitui todennäköisesti omistajan kiinnostuksen lopahtaminen ja hylkääminen. Tarhalla Karry saa nyt onneksi mahdollisuuden uuden kodin löytymiseen - sellaisen, jossa Karry saa viettää loppuelämänsä ilman pelkoa kadulle viskaamisesta.

Karry on selvästi vielä nuori poika, vaikka sen tarkkaa ikää emme tiedäkään. Karry on hyvin iloinen kaveri, ja se hakee huomiota päättäväisen ystävällisesti. Vaikka Karry mielellään touhottaa tulijoiden ympärillä, ei se silti ole mahdottoman vilkas poika. Kun tilanne tasaantuu, rauhoittuu myös Karry nauttimaan rapsutuksista ja huomiosta.

Karry on ulkonäöltään varsin persoonallinen, sillä se ruumis on varsin vankka, mutta jalat ovat lyhyet. Karry painaakin parisenkymmentä kiloa, vaikka korkeutta sillä ei taida olla 40 senttimetriä enempää. Iso koira pienessä koossa!

Nuori ja reipas Karry etsii kotia, jossa halutaan panostaa nuoren pojan aktivointiin ja tapakasvatukseen. Karry tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa, joten koirakaveri voi olla sitä kodissa jo odottamassa, vaikka ainoankin koiran paikka sille varmasti kelpaisi hyvin. Pääasia on, että omistaja on juuri Karrylle sopiva eikä pienistä hätkähdä, vaikka Karry joskus omia koiruuksiaan keksisikin! 

Viipurin koirat - Karry 17.1.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.