Kidi

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni keskikokoinen (alle 15 kg)
Syntymäaika: 5/2017

8.2.2018
Kidi sai kodin Kokkolasta.

18.1.2018
Pientä ja kilttiä Kidiä onnisti ja se muutti hoitopaikkaan Jyväskylään.

1.1.2018
Kidi on kovin liikuttava pikkupoika. Kun Kidi pääsee syliin, painaa se päänsä kaulaa vasten eikä haluaisi, että sitä lainkaan enää lasketaan pois.

Kidi on pienehkö nuori poika, joka joutui Irinan tarhalle loppuvuodesta. Kidillä on varmasti ollut omistaja ennen tarhalle joutumista, sillä Kidi kaipaa ihmisen huomiota ja läheisyyttä kovasti. Kunpa sen tarha-aika jäisi mahdollisimman lyhyeksi!

Kidi asustaa isossa laumassa, jossa on monia nuoria koiria. Kilttinä ja muita pienempänä poikana Kidi tahtoo jäädä muiden jalkoihin. Se väistelee parhaansa mukaan isompiaan ja yrittää silti saada osansa ihmisten huomiosta muiden välistä. Kun Kidi pääsee syliin, painautuu se aivan kainaloon ja laittaa kuonon vasten kaulaa. Kidi ei haluaisi sylistä enää ollenkaan pois, eikä sylissä pitäjäkään haluaisi millään laittaa sitä enää muiden joukkoon. Vaan se on kuitenkin tehtävä, kun kaikki muut kodittomat odottavat osaansa malttamattomina.

Kidi vaikuttaa kiltiltä ja mukavalta pojalta. Vaikka se on nyt varsin rauhallinen kaveri, saattaa olla, että kotioloissa siitä löytyy enemmänkin energiaa. Kidi arvostaisikin omistajaa, joka tykkää paitsi ulkoilla paljon ja puuhailla koiran kanssa, myös lötkötellä sohvalla ja antaa Kidin käpertyä kainaloon. 

Kidi on sosiaalinen ja reipas poika, joka voisi sopeutua toisen kiltin koiran kaveriksi. Kaikkein eniten Kidi kuitenkaan taitaa arvostaa ihmisseuraa, joten paikka perheen ainokaisena nelijalkaisena sopii sille varmasti myös. Kun vain löytyisi se ihana ihminen, joka haluaa sitoutua Kidiin koko sen loppuelämän ajaksi!

Viipurin koirat - Kidi 12.1.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.