Kodin saaneet

Osaa kummikoirista on onnistanut ja ne ovat löytäneet kodit. Täältä voit lukea kodinsaaneiden kummikoirien tarinoita.

 

Freddy

Muistatteko vielä Freddyn, joka oli viime keväänä #lahjoitalantti-kampanjan keulakuvana? Freddy oli jäänyt auton alle, minkä seurauksena sen vasen lonkka meni sijoiltaan ja osa jalan jänteistä napsahti poikki. Freddylle saatiin kampanjan avulla kustannettua jalan leikkaus Pietarissa.

Elmo

11.4.2018
Vanhuskummikoira Elmo sai oman kodin.

Dolce

Dolce sai kodin kotihoidon kautta.

---

Dolce on hellyttävä ja ujohko koirapoika, joka asui Irinan tarhan aitojen sisäpuolella ketjuun kytkettynä. Myöhemmin Dolce pääsi muuttamaan yksiöön, eli pikkuaitaukseen, ja sille rakennettiin sumalaisten toimesta oma lämpöeristetty koppi. 

Cherchel

Chrechel sai kodin keväällä 2017. Sitä ennen se asui joitakin kuukausia yhdistyksen kotihoitopaikassa ja kävi tuona aikana mm. silmälääkärillä ja sydäntutkimuksissa.

**

Eve

21.11.2016
Even toipuminen edistyi hyvin ja kun kipsi saatiin poistettua, se muutti omaan kotiin. Kiitos kaikille Eveä auttaneille!

Sally

Sally on toipunut ja saanut oman kodin.

----

Sally sai kokoon tarvittavat varat leikkausta varten ja on toipunut hyvin. Kiitos kaikille Sallya auttaneille!

----

Sally-pentu on vasta 5 kuukauden ikäinen, mutta se on kokenut jo melkoisia ylä- ja alamäkiä pienen elämänsä aikana. Sally joutuu jalkaleikkaukseen ja etsii nyt kummeja!

Elma

12.10.2015
Elma muutti omaan kotiin. Lämmin kiitos kaikille Elman kuntouttamisessa auttaneille kummeille!

26.8.2015
Herttainen Elma pääsi Suomeen kotihoitoon, kiitos ihanien kummien! Elman terveys on tarkistettu ja hampaat hoidettu kuntoon kummien avulla. Jos haluat auttaa Elmaa, voit liittyä tytön kummiksi!

Taneli

9.1.2015
Taneli toipui leikkauksesta erinomaisen hyvin. Ja nyt Taneli löysi myös oman kodin. Valtavan iso kiitos kaikille Tanelin kummeille, jotka teitte tämän mahdolliseksi!

3.11.2014
Tanelin jalka tutkittiin ja sen toiseen etutassuun joudutaan tekemään isohko leikkaus. Kummien avulla varat leikkaukseen saatiin kokoon!

Justiina

7.10.2015
Justiina pääsi Suomeen kotihoitoon!

Justiina on tarhalla jo vuosia asunut, rauhallinen koiramuori. Kovin tavanomaisen ulkonäkönsä vuoksi kukaan ei ole tyttöä huolinut, joten yritämme auttaa Justiinaa kummiohjelman avulla.

Sem-pappa

19.11.2013
Sem-pappa löysi oman kodin Helsingistä. Lämpimät kiitokset kaikille kummeille papan auttamisesta Suomeen ja uuden elämän alkuun!

Sem-pappa tuotiin pahan ihotulehduksen ja korvatulehduksen vaivaamana Irinan tarhalle. Pappa pääsi nyt Suomeen kotihoitoon, jotta sen ikävät vaivat saadaan hoidettua.

Havu

7.12.2014
Havu on toipunut hyvin, ja poika saa jäädä asumaan hoitopaikkaansa. Lämmin kiitos kaikille Havua auttaneille!

17.7.2013
Havu-pentu etsii kummeja, jotta sen onnettomuudessa loukkaantunut tassu saataisiin kuntoon!

Tina

5.1.2013
Tina löysi uuden perheen ja muutti omaan, mukavaan kotiin!

Tina pääsi Suomeen toipilaskummikoirana, sillä tyttö joutui tarhalla muiden koirien pahojen hyökkäysten kohteeksi. Tina matkusti Suomeen kuntoutumaan 5.12.2012.

Begemot

24.10.2012
Begemotin kotihoitaja adoptoi kultaisen pojan ja Begemot saa viettää loppuikänsä rakastettuna perheenjäsenenä!

Begemot on sympaattinen herra, joka tuotiin Suomeen toipilaskummikoirana. Begemotilla on hyvin todennäköisesti jokin aineenvaihduntahäiriö, joka aiheuttaa sille huomattavaa lihomista. Sairaus tutkitaan ja hoidetaan Suomessa mahdollisimman hyvin.

Pimu

25.3.2013
Pimun sikaripunkki vaikuttaa vihdoin kokonaan selätetyltä! Pimu jatkaa elämäänsä hoitopaikassaan ja kovasti toivomme, että sairaus ei enää uusiudu.

Koska Pimu on tällä hetkellä hyvässä kunnossa, ei tyttö etsi enää uusia kummeja. Lämmin kiitos kaikille Pimua auttaneille!

Capitu

Capitu asui Irinan tarhalla kauan. Se oli vain nelikuinen, kun se tuotiin sinne veljensä kanssa perheen muuton vuoksi. Rohkeampi veli sai nopeasti kodin Suomesta, mutta varovaisempi Capitu etsi sitä oikeaa kotia kolme vuotta.

Cherri

Cherrille ei kuulu kauhean hyvää. Olgan tarhalla oli käynyt varkaita, jotka olivat varastaneet koiria. Varastettujen joukossa oli ainakin kummikoira Cherri, sekä Klichon veljesten kanssa samassa aitauksessa ollut pieni, laikukas koira. Cherrin olinpaikkaa yritetään selvittää, mutta tekijöistä ei ole tietoa. Olemme huolissamme Cherrin puolesta.

Linda ja Kulkuri

Linda ja Kulkuri ovat ystävystyneet lähistöllä pienessä mökissä asustelevan mummon kanssa, ja saavat majailla hänen luonaan. Koska Lindalla ja Kulkurilla on nyt oma ihminen joka niistä huolehtii, on kummituki päätetty niiden osalta ohjata sitä kipeämmin tarvitseville. Yhdistys ja Olga seuraavat kaksikon elämää jatkossakin ja pitävät huolta niiden hyvinvoinnista.

Sendy

Myöhään syksyllä Irina sai soiton kolmesta koirasta, jotka kyhjöttelivät kaatosateessa taivasalla eräällä kesämökkialueella. Sendy oli yksi näistä kovan onnen hylätyistä karvakorvista. Kaksi muuta koiraa olivat onnekkaita ja pääsivät uusiin koteihin Suomeen. Yhtä hyvä onni ei ollut Sendyllä.

Tim

Tim saapui luokseni pääsiäisenä erittäin huonossa kunnossa. Timiä vaivasi korva- ja silmätulehdus, luutulehdus kyynärvarressa, sen karvat olivat lähteneet ja iho oli kauttaaltaan tulehtunut ja paikoitellen pahasti märkivä.

Muhtar

Aikoinaan kummikoirana sivuillamme ollut Muhtar muutti keväällä Suomeen ensin hetkeksi kotihoitoon ja sitten ikiomaan kotiin.
Muhtar tuotiin tarhalle joitakin vuosia sitten näihin aikoihin kun se oli löydetty nälkiintyneenä ja jalka poikki hylättynä kesämökkialueelta.

Klichon veljes Aris

Nämä n. vuoden ikäiset veljekset ovat kultaisia koiria mutta niiden sijoittaminen tuntuu lähes mahdottomalta. Olga on nimennyt ne tunnettujen venäläisten nyrkkeilijöiden mukaan Klichon veljeksiksi, nimitys kuvastaa hänen mukaansa niiden rikkumatonta ystävyyttä, veljeyttä. Pojat ovat ujonpuoleisia eivätkä ne osaa kulkea hihnassa.

Klichon veljes Bruno

Nämä n. vuoden ikäiset veljekset ovat kultaisia koiria mutta niiden sijoittaminen tuntuu lähes mahdottomalta. Olga on nimennyt ne tunnettujen venäläisten nyrkkeilijöiden mukaan Klichon veljeksiksi, nimitys kuvastaa hänen mukaansa niiden rikkumatonta ystävyyttä, veljeyttä.

Malish

Malish on nelisen vuotias suuri ja komea uros. Malish tuli aikoinaan tarhalle koko perheensä kanssa. Pojan äiti pääsi Suomeen, isä Saksaan ja osa siskoistakin sai kodin Suomesta. Malishia vaan ei kukaan halunnut... Pikkuhiljaa (ennen tarhan aitausten pystyttämistä) Malish alkoi viettää yhä enemmän aikaa tarhan ulkopuolella.

Fjodor

Fjodor on ollut tarhalla jo lähes puolet elämästään eli yli vuoden. Fjodor oli hetken kotia etsivissäkin, kunnes sen luonne huomattiin hiukan arveluttavaksi ja poika päätettiin poistaa sieltä. Fjodorin menneisyydestä ei tietoja ole, ainoastaan se, että tämäkin komea koira on joskus ollut jonkun, joka sen on päättänyt sitten hylätä.

Tolja

Tolja eli Anatoli on komea musta uros, joka veljensä Koljan kanssa pelastettiin kesällä 2007 Viipurin tappajapartiolta, joka säännöllisin väliajoin "puhdistaa" katuja kulkukoirista ja samalla myös ihmisten kesyistä lemmikeistä. Veljekset ovat olleet alusta asti ujoja, mutta Kolja veli sai lottovoiton ja pääsi hyvään kotiin Lappiin.

Bublik

Bublik on isohko, 3-vuotias, hauskannäköinen uros, joka tuli tarhalle alle vuoden ikäisenä villikoiralaumasta. Poika ei koskaan ole kesyyntynyt, se on hyvin arka eikä anna koskea. Bublik ei kuitenkaan uhkaa sitä lähestyvää ihmistä, vaan perääntyy. Se on kiltti ja nöyrä eikä riitele kenenkään kanssa. 

Tassuressu

Tassuressu on nelisen vuotias uros, joka tuli tarhalle yli vuosi sitten. Poika oli pyörinyt pahasti loukkaantuneena lähikylässä: ketunrauta oli katkaissut toisesta etujalasta varpaat, jotka kuivuivat ja putosivat lopulta pois. Tassuressun toinen etujalka on siis hiukan toista lyhyempi.

Fila

Eräänä päivänä Fila oli lähtenyt isäntänsä kanssa metsään kävelylle. Lenkin aikana isäntä oli saanut sairaskohtauksen. Fila oli raahannut isäntänsä tien varteen, josta ohi ajanut auto oli kaksikon huomannut. Valitettavasti isäntä oli jo kuollut apujoukkojen saapuessa paikalle.

Putia

Putia-puudeli tuotiin Suomeen saamaan hoitoa vanhuuden vaivoihinsa. Pirteä mummeli ihastutti hoitopaikkansa väen niin, että sai onnekseen jäädä sinne pysyvästi.

Aapo

Aapo sai heti alussa lempinimekseen Avohaava-Aapo selässään olevan ammottavan reiän takia. Suomessa haava saatiin kuntoon ja Aapo arvoisensa kodin ja paikan rakastettuna perheenjäsenenä kiitos avuliaiden kummien.

Mashalie

Kaunista Mashalie tyttöä purtiin tarhalla pahasti. Haavat paranevat tarhaoloissa huonosti ja oli elintärkeää tuoda tyttö Suomeen osaavaan hoitoon. Mashalien haava parani nopeasti ja nuori koira sai elämänsä takaisin.

Dali

Dali oli tuotiin tarhalle järkyttävässä kunnossa. Se oli äärimmäisen alipainoinen ja lähes karvaton. Pitkän hoidon tuloksena Dalista kuoriutui tuuheaturkkinen villakoira- tai vesikoirasekoitus, joka nyt pystyy nauttimaan ihmisten huomiosta ja hyvästä elämästä.

Varja

Varjalta puuttuu osa toisesta takajalasta. Vanha vamma, joka oli tarhalla parantunut jonkin verran. Mukava Varja haluttiin kuitenkin varmuuden vuoksi tuoda Suomeen hoitoon, koska "erilaiset" joutuvat helposti tarhalla muiden koirien kiusaamaksi. Suomessa huomattiin, että jalassa olikin vielä vähän tulehdusta ja kipuja. Hoidon jälkeen Varjakin sai oman rakastavan kodin.

Klara

Pieni Klara oli Viipurissa jäänyt auton alle. Klara pärjäsi tarhalla vain kohtalaisesti, mutta oli tärkeää saada tyttö Suomeen tutkimuksiin ja normaaliin kotiympäristöön.

Anni

Anni oli onnekas. Tarhalla huomattiin, että sen silmässä oli jotain vikaa. Tyttönen kiidätettin Suomeen. Lääkärissä kävi ilmi, että silmässä oli helposti hoidettavissa oleva haava ja Anni pääsi pian muuttamaan omaan kotiin.

Pages