Lancelot

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (50-55 cm)
Syntymäaika: 2014

18.5.2018
Ihana Lancelot sai jäädä asumaan hoitopaikkaansa.

8.7.2017
Upea Lancelot odottelee ikioman kodin kutsua hoitopaikassa Nummelassa.

Lancelot on sopeutunut hoitopaikan arkeen hyvin, ja komea poika taitaakin olla melkoisen mainiota kotikoira-ainesta. Hihnakävely sujuu hyvin, samoin asuminen sisätiloissa ihmis- ja eläinperheen parissa.

Lancelot etsii kotia ensisijaisesti aikuisperheestä, jossa ei ole kissoja.

26.6.2017
Lancelot kävi testeissä multiresistenttien bakteerien varalta ja sen näytteet olivat ESBL:n osalta negatiiviset.

11.6.2017
Lancelot seurasi veljensä tassunjälkiä Suomeen ja odottaa nyt sopivia kotiehdokkaita hoitopaikassaan Nummelassa.

4.1.2017
Lancelot on ihmirakas ja komea poika. Luonteeltaan se on mukavan rauhallinen ja fiksu koira, jonka hännänheilutus toivottaa vieraatkin tulijat aina tervetulleiksi.

Lancelotin veli Aramis pääsi marraskuussa omaan kotiin. Aramis on osoittautunut hienosti kaupunkiin sopeutuvaksi, sosiaaliseksi pojaksi, joten uskomme, että Lancelot olisi aivan yhtä hieno kotikoira, kunhan se saisi siihen mahdollisuuden.

Lancelot on edelleen hyvin ystävällinen ja ihmisrakas poika, joka tulee heti kerjäämään rapsutuksia keneltä tahansa vieraalta. Se ei kuitenkaan ole vilkas sählääjä, vaan nauttii silittelyhetkestä varsin rauhallisesti. Toisten urosten kanssa Lancelotilla voi tulla sanomista, joten ensisijassa suosittelemme sitä kotiin, jossa on tyttökoirakaverina. Reippaana poikana Lancelot voisi pärjätä myös ainoana koirana.

Odotamme kovin, että ihanaa Lancelotia onnistaisi pian kuten veljeään Aramista!

2.3.2016
Ystävällinen Lancelot tulee oitis tervehtimään uusia ihmisiä iloisten hännän heilutusten saattelemana. Lancelot saapui tarhalle veljensä Aramiksen kanssa.

Aitauksessa aivan tarhan perällä katselee kaksi samannäköistä koiraa. Ne tarkkailevat uteliaina tarhavieraiden jokaista liikettä toivonkipinä lempeistä silmistä loistaen. Kun niiden aitaukseen astuu, on vastaanotto mitä ystävällisin. Pörheät hännät huiskivat iloisina ja kosteat nenänpäät uskaltautuvat hetki hetkeltä lähemmäs.

Veljekset, Lancelot ja Aramis, päätyivät Irinan tarhalle vastikään Pietarista. Kuulemamme mukaan ne asustivat ihmisten läheisyydessä eräällä pihalla. Huolestuneet vanhemmat eivät kuitenkaan halunneet koiria lastensa läheisyyteen ja niinpä ne toimitettiin tarhalle. Veljekset ovat myös menettäneet palat korvistaan merkkinä kaupungin sterilointiohjelman puitteissa tehdystä kastroinnista. Lancelotilta puuttuu vasen korvanpää, Aramikselta oikea. Veljekset ovat nuoria ja ikää niille on kertynyt arviolta vuoden tai kahden verran. Todellinen ikä jää kuitenkin mysteeriksi.

Tarhalle joutuminen on iso muutos veljeksille, mutta ainakin uusiin ihmistuttavuuksiin ne suhtautuvat luottavaisin mielin. Lancelot on veljeksistä reippaampi, kun taas Aramis tuumii pienen hetken ennen kuin tulee siliteltäväksi. Kunpa sympaattisten veljesten tarinalla olisi onnellinen loppu, ja Suomessa niitä odottaisi kunnolliset kodit, mistä ei rakkautta ja huolenpitoa puutu!

Lancelot tulee etunenässä tekemään tuttavuutta. Ystävällinen poika nauttii suuresti saadessaan rapsutuksia ja huomiota. Lähteepä poika mukaan myös pieneen leikkiin ja hyppelehtii innoissaan ympärillä takapuoli ilmassa heiluen. Herkkuhetken koittaessa Lancelot istuu kauniisti rivissä aitauksen muiden koirien kanssa ja odottaa kiltisti omaa suupalaansa. Muutenkin Lancelot näyttää tulevan hyvin toimeen aitaustovereidensa kanssa, joista omaa veljeä lukuunottamatta kaikki ovat narttuja.

Lancelot on hyvin sympaattinen, ystävällinen ja mukavan oloinen koira, jolle toivoisi kovasti oman kodin löytyvän. Kotikoiran elämästä Lancelot ei taida tietää mitään, joten uuden omistajan tehtävänä onkin opastaa sitä lempeästi uusissa ja oudoissa tilanteissa. Hihnassa käveleminen ei välttämättä ole kuulunut Lancelotin harrastuksiin, sisäsiisteydestäkään kukaan tuskin on pojalle maininnut. Harjoiteltavaa varmasti riittää, mutta vastalahjana odottaa ikuinen koirapojan ystävyys!

Viipurin koirat - Lancelot 16.11.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.