Leana

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2018

31.5.2018
Leana sai kodin Helsingistä.

19.4.2018
Kas, sinä se olet varsinainen syliluuta ja pusumaakari! Pörröistä Leanaa ei niin vain ollakaan huomaamatta, ja ihana tyttö haluaisi pian muuttaa omaan kotiin.

Leana päätyi Irinan tarhalle keväällä. Emme tiedä mistä tyttö on peräisin, mutta reippaalla ja ihmisystävällisellä luonteella varustettu Leana on onnekseen selvästi saanut varttua ihmisten parissa. Ihmiset ovat parasta Leanan maailmassa, siitä ei ole epäilystäkään. Riepoteltavat pehmolelut tulevat sitten heti hyvänä kakkosena. Sylissäkään Leana ei sen kummemmin ihmettele vaan mielellään katselisi kauniilla nappisilmillään syvälle silmiin ja suikkisi pusuja pikku kuonollaan. Leana asustaa nyt muiden pikkupentujen kanssa samassa aitauksessa ja kuluttaa päivänsä leikkien, syöden ja nukkuen.

Pennut kasvavat hurjaa vauhtia isommiksi ja ellei kotia pian kuulu, kerkiää Leanakin jo humahtamaan nuoren koiran mittoihin. Olisikin kiva, että pieni Leana pääsisi mahdollisimman pian pois kurjista tarhaoloista kasvamaan ja oppimaan rakastavaan ja turvalliseen kotiympäristöön. Leana haluaisi kovasti päästä harjoittelemaan monia kotikoiran taitoja, kuten sisäsiisteyttä ja hihnassa kävelyä. Kesän ensimmäiset aurinkoiset päivät ovat pian täällä, ja mikäli kaipaat vähintään yhtä aurinkoista ja iloista koirakaveria elämääsi, voisi tässä olla etsimäsi! Olethan kuitenkin harkinnut adoptiota huolella, sillä Leana haluaa löytää ihmisen, joka on mukana koko sydämellään ja valmis sitoutumaan tyttöön koko sen loppuelämäksi.

Viipurin koirat - Leana 13.4.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.