Lusa

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2017

8.4.2018
Lusa sai kodin Vantaalta.

8.3.2018
Onnekas Lusa sai lottovoiton ja matkasi hoitopaikkaan Suomeen harjoittelemaan kotikoiran elämää ja odottamaan ikiomaa kotia.

25.2.2018
Lusa sterilisoitiin Viipurin Koirat ry:n tuella.

1.1.2018
Pientä Lusaa vähän jännittää, mutta kiltisti se anta nostaa itsensä syliin ja käsitellä itseään. Lusan kaltaiselle ujolle pennulle tarhalta poispääsy olisi kovin tärkeää.

Lusa on kuin kuka tahansa reippaista pennuista kun sitä katselee aitojen ulkopuolelta. Se mennä touhottaa muiden pentujen kanssa, mutta kun vieraat astuvat aitaukseen, alkaa sitä jännittää. Lusa jää kuitenkin ympärille pyörimään uteliaana eikä pujahda kopin kätköihin piiloon. Syliin ottaminen jännittää sitä, mutta hyvin kiltisti Lusa antaa jännityksestä huolimatta käsitellä itseään. Lusa vaikuttaakin hyvin kiltiltä mutta ujolta pennulta, joka tarvitsisi rohkaistumiseen aivan toisenlaisen ympäristön. Tarhalla varovaiset pennut harvemmin itsestään reipastuvat, ja mitä nopeammin Lusa pääsee pois tarhalta sen valoisammalta sen tulevaisuus näyttää. Kunpa oikea ihminen sattuisi pian Lusan kohdalle.

Lusan menneisyydestä ei ole tietoa, mutta varmaa on että Lusan uudelta omistajalta vaaditaan kärsivällisyyttä ja aikaa. Lusalle kotikoiran elämä ei varmasti ole tuttua, mutta turvallinen ja rakastava kotiympäristö voi myös äkkiä tehdä ihmeitä. Koirakaveri voisi helpottaa Lusaa sopeutumaan ja kohtaamaan uusia, jännittäviä asioita. Lusa on vähän varovainen arkajalka, mutta hyvin kultaiselta sellaiselta vaikuttava pentu. 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus