Lyyli

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2015

28.6.2015
Lyyli on kotona.

5.6.2015
Lyyli-tyttönen on aina siellä missä tapahtuu! Lyyli on hyvin reipas koiraneiti, joka ei turhia ujostele.

Tämä tomera neiti ei tunnu jännittävän mitään, ja on aina iloisena ihmisiä vastassa. Lyyli rakastaa huomion keskipisteenä olemista ja sylissä oloa. Vaikka syli saattaakin olla paras paikka, jonka Lyyli tietää, niin vauhtia ei kuitenkaan puutu tämän neidin touhuista. Lyylille toivotaankin aktiivista kotia, jossa vaikkapa harrastettaisiin jotain koiran kanssa.

Vaikka Lyyli onkin aktiivinen tyttö, osaa se myös tarpeen tullen rauhoittua. Lyylillä on kaksi muuta samanikäistä hoitokoiraa seuranaan, mutta hoitopaikan vanhemmat ja isommat koirat ovat enemmän Lyylin mieleen. Mikäli etsit aktiivista koiraa, joka haluaa olla kaikessa mukana, saattaa Lyyli olla etsimäsi koirakaveri!

7.5.2015
Iloinen Lyyli pääsi kotihoitoon ja odottelee adoptiohakemuksia Somerolla.

Lyylin kyselyihin vastaa Mona. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Monaan yhteyttä sähköpostitse moona.terese@gmail.comTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

22.4.2015
Lyyli on kaunis harmaaturkki, jonka rakastaa ihmisiä! Mistähän löytyisi koti ihmisrakkaalle ja reippaalle Lyylille?

Irinan tarhalla omaa kotia odottaa tänä keväänä monta hylättyä pienokaista, joista yksi on suloinen Lyyli. Lyyli on asustanut tarhalla vasta vähän aikaa, mutta kovat tarhaolosuhteet eivät ole sen mieltä onneksi vielä synkentäneet.

Lyyli tepsuttaa iloisena tarhavieraita vastaan ja nauttii saadessaan huomiota ja rapsutuksia. Kun sen kanssa on hetken seurustellut, jolkottaa se vähäksi aikaa muihin puuhiin, mutta palaa pian yhtä aurinkoisena ja iloisena takaisin. Lyyli vaikuttaa suht rauhalliselta pennulta, mutta kotiutumisen myötä kuoren alta voi varmasti paljastua riehkas, energinen ja loputtoman utelias pentu, joka antaa kyytiä kengille ja tuolin jaloille.

Koska Lyyli ei ole nähnyt vielä paljonkaan lyhyen elämänsä aikana, on uuden omistajan tehtävänä kärsivällisesti opastaa sitä monissa uusissa ja jännittävissä tilanteissa. Jotta elämä olisi kaikille vaivatonta ja mukavaa, pitää Lyylille opettaa myös hyviä käytöstapoja ja olla valmis panostamaan koiran koulutukseen. Lyylistä saa takuulla hienon ja uskollisen ystävän, ja samaa odottaa tämä tyttö myös tulevalta omistajaltaan.

Lyylistä kasvanee aikuisena keskikokoinen tyttö.

Viipurin koirat - Lyyli 11.4.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.