Megan

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2016

17.2.2017
Megan sai kodin Espoosta kolmen viipurilaisneidon kaverina.

15.2.2017
Vauhtityttö Megan harjoittelee kotikoiran taitoja hoitopaikassa Somerolla.

Meganin elämä ei alkanut onnellisten tähtien alla, sillä se päätyi jo pienenä pentuna kodittomaksi koiraksi viipurilaiselle koiratarhalle. Onneksi Megan ja sisko Deli pääsivät Suomeen kotihoitopaikkaan, josta käsin tytöt nyt etsivät ihan omia, loppuelämän koteja.

Megan on iloinen ja vauhdikas koiranpentu, joka on sopeutunut uuteen ympäristöön nopeasti. Ihmisten seura tuntuu mukavalta, ja Megan ottaa mielellään vastaan rapsutuksia ja sylittelyä, saattaapa antaa myös suukon vastalahjaksi. Hoitopaikan muut koirat ovat tytölle mukavaa leikkiseuraa ja kavereiksi kelpaavat sekä ikätoverit että perheen aikuiset koirat. Myös sisäsiisteyden alkeet alkavat olla hallussa, vaikka vahinkoja näin pienellä pennulla tietysti vielä tapahtuukin.

Hiukan turhan hoikassa kunnossa Megan vielä on, mutta paikkaa tilannetta syömällä hoitopaikassa ahkerasti laadukasta penturuokaa. Hihnaharjoittelua Megan ei ole vielä aloittanut, vaan ulkoilee aidatulla pihalla vapaasti. Uudessa kodissa on siis hyvä opetella hihnassa ulkoilua myös kotipihan ulkopuolella. Aikuisena Megan tulee tarvitsemaan joka päivä reipasta lenkitystä, sekä mielellään myös muuta yhteistä tekemistä oman perheen parissa.

Pikkuisella Meganilla on edessään vielä kokonainen elämä, ja onkin tärkeää että tuleva koti sitoutuu uuteen perheenjäseneen koko sen elämän ajaksi. Megan kaipaa omien ihmistensä seuraa ja hoitoa joka ikinen päivä, pentuajoista aikuisuuteen ja vanhuudenpäiviin asti. 

Meganin kyselyihin vastaa Katarina. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Katarinaan yhteyttä sähköpostitse katarina.kruus@viipurinkoirat.fiTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.