Melba

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 5/2016

11.1.2018
Melba sai kodin Pöytyältä.

21.12.2017
Ihana Melba pääsi vihdoin Suomeen. Melba harjoittelee kotikoiran elämää Helsingissä.

10.9.2017
Ystävällinen Melba täytti kesällä vuoden, joten enää se ei herätä kiinnostusta kuten pentuna. Se on silti kaunis vaalea nuori neito, joka toivoo, että joku sen huomaisi.

Melba ryntää riemuissaan luokse ja hyppää vasten – nuorisoaitauksen vilinässä täytyy olla hieman ronski saadakseen osansa huomiosta. Muutoin Melbaa ei kyllä ronskiksi voi kuvailla. Se on enemmän nöyrä ja kiltti, eikä siitä siksi kovinkaan helposti saa sellaisia kuvia, joissa sen hauskat korvat olisivat ylhäällä. On varminta pitää korvat koko ajan päätä myöten, tuumaa Melba ja lipaisee minua kasvoista. Onneksi videoissa sentään korviakin näkyy.

Melbassa on jotain todella herttaista. Se selvästi rakastaa ihmisiä ja antaa useimmiten silittää ronskistikin, mutta silti välillä sille tulee epävarma olo ja sen täytyy käydä hetki tuumailemassa kauempana ennen kuin voi taas palata takaisin ihmisten kanssa seurustelemaan. Tarhaelämä jättää jälkensä. Onneksi aikuisetkin koirat oppivat luottamaan, kun niille antaa mahdollisuuden rauhassa opetella.

Olgan tarhalla on useampia noin vuoden ikäisiä koiria, joille pentuaikana kävi huono tuuri. Tarhalle tullut sieni-infektio katkaisi tuonnit Suomeen ja moni koira ehti ohittaa sen herttaisimman pentuvaiheen ja kasvaa teiniksi tauon aikana. Näin kävi myös Melballe. Se kuitenkin toivoo, että joku ihastuisi myös tällaiseen nuoreen aikuiseen, jota muutos kotikoiraksi saattaa ensin hämmentää, mutta joka taatusti ajan kanssa oppii aivan mahtavaksi koiraystäväksi. Melban sisko Malvina pääsi jo Suomeen ja on pärjännyt hyvin. Milloin on Melban vuoro?

5.2.2017
Ystävällinen Melba erottuu iloisella luonteellaan. Siinä missä osa koirista vetäytyy vieraan luota pois, tulee Melba riemuissaan suikkaamaan suukkoja tulijalle.

Melba on hiukan siskoaan Malvinaa suurempi. Molempien luonne on täyttä kultaa ja ihmiset ovat niiden mielestä parasta maailmassa. Vielä kun löytyisi se yksi erityinen ihminen, joka haluaisi jakaa kotinsa ja elämänsä juuri Melban kanssa.

Viipurin koirat - Melba 22.7.2017

Viipurin koirat - Melba 20.1.2017

5.10.2016
Melba on iloinen ja vauhdikas tyttö Olgan tarhalta. Siskonsa tavoin Melba toivoo, että pääsisi jo pian nauttimaan omasta kodista.

Vaalea Melba hurmaa sekä ulkonäöllään että luonteellaan. Näyttävästä sisarussarjasta kaikki muut ovat jo kodeissa tai hoitopaikoissa, mutta kauniit siskokset Melba ja Malvina puuhailevat edelleen Olgan tarhan pentuaitauksessa. Nämä tytöt kuuluvat aitauksen suurimpiin pentuihin, ja olisivat jo aivan valmiita matkustamaan Suomeen kohti uutta elämää.

Melbassa on paljon kotikoiran ainesta, sillä se pitää ihmisistä ja rakastaa rapsutuksia. Varmasti Melba opettelisi jo mielellään kotikoiran elämän taitoja, kuten hihnakävelyä, sisäsiisteyttä ja sisällä asumista. Jos etsit ikiomaa koiraa ja olet valmis harjoittelemaan näitä taitoja koiralähtöisesti ja positiivisesti, muuttaisi Melba varmasti mielellään luoksesi!

Aikuisena tämä koira kasvaa todennäköisesti hyvinkin keskikokoiseksi, ja aktiivisena yksilönä se tulee tarvitsemaan reippaasti liikuntaa ja mielekästä puuhaa elämänsä jokaisena päivänä. Kodittomana kasvanut Melba ansaitsee loppuelämäkseen ikioman kodin joka sitoutuu koiraansa kuin perheenjäseneen, ja pitää siitä huolta nuoruuden vauhtivuosista vanhuuteen asti.

Viipurin koirat - Melba, Malvina & Vega 22.10.2016

Viipurin koirat - Melba & Malvina 19.7. & 11.9.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.

 

SUOMESSA