Miika

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2017

8.2.2018
Miika muutti omaan kotiin.

7.1.2018
Miika ei ujostele, vaan iloisesti se haluaa tutustua jokaiseen uuteen ihmiseen. Se löytyi ojan pohjalta hylättynä, mutta nyt sen onnen soisi kääntyvän lopullisesti ja matkan omaan kotiin alkavan!

Loppuvuodesta Irinan tarhalle tuotiin kolme kovin rähjäistä koiranpentua. Niiden turkit näyttivät jokseenkin resuisilta ja selvisikin, että kolmikko oli löytynyt ojasta hylättynä. Niille olisi voinut käydä siellä kovin huonosti, mutta kaikeksi onneksi ne pelastettiin ja saivat kyydin tarhalle. Kolmikko sai tarhalla nimekseen MollyMiksu ja Miika. 

Miika on kovin veljensä Miksun kaltainen - iloinen, reipas ja avoin poika. Se ei kuitenkaan ole mikään mahdottoman vilkas poika, vaan se osaa maltillisesti odottaa omaa vuoroaan rapsutuksille. Rapsutuksia enemmän sitä taitavat kiinnostaakin herkut, sillä kun se saa pienen puruluun, kipittää se äkkiä kopin taakse sitä jyrsimään, etteivät isommat pennut ryöväisi luuta siltä saman tien pois.

Miika on ihmisrakas ja ystävällinen pentu, jonka elämän soisi vihdoin muuttuvan valoisaksi ja onnelliseksi. Vaikka Miika menee ulkoisesti tavanomaisten koirien kastiin, ansaitsisi se silti tulla huomatuksi ja sitä myötä matkustamaan omaan kotiin.

Miikasta kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Koska sen elämän alkutaival on ollut karu, saattaa olla, että sen kasvu vielä vauhdittuu, kunhan se voimistuu ja saa ravitsevaa penturuokaa. Miika tulee varmasti nauttimaan pitkistä lenkeistä ja omistajansa kanssa yhteisistä harrastuksista, on ne sitten mitä tahansa kivaa yhteistä tekemistä. Paljon se tulee tarvitsemaan myös arkista tapakasvatusta, sillä sen kautta luottamus ja yhteinen kieli omistajan kanssa rakentuvat. Ehkä se tulee keksimään myös pieniä koiruuksia, mutta sellainen kuuluu elämään pentukoiran kanssa.

Viipurin koirat - Miika 12.1.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus