Miki

Sukupuoli: narttu
Koko: jää pienehköksi
Syntymäaika: 11/2016

23.4.2017
Miki sai kodin Helsingistä.

18.4.2017
Miki on hurmannut niin monet kyselijät, että tällä hetkellä siitä ei oteta lisää kyselyitä vastaan.

13.4.2017
Pikku-Miki muutti hoitopaikkaan Helsinkiin opettelemaan kotikoiran taitoja.

27.3.2017
Suloinen Miki on ihastuttava ja hellyttävä nappisilmä. Luonnekin on tällä tytöllä mainio: ihmisrakas, iloinen ja energinen pikku-vipeltäjä!

Pikkuruiset pennut Marlo, Miu ja Miki olivat syntyneet kellariin ja toimitettiin suojaan Irinan tarhalle. Iso koiratarha ja sinne joutuminen on varmasti pienelle pennulle pelottava kokemus, mutta tätä iloista kolmikkoa ei niin vain lannistetakaan!

Miki rakastaa ihmisiä eikä se voi uskoa silmiään kun saa vieraita luokseen. Häntä heiluu ja pusuja satelee samalla kun pörheä palleroinen juosta kipittää ihmisen luota toiselle. Sylissä oleminen on tietysti vähän jännittävää puuhaa, mutta kummakos se kun sellaiseen hellittelyyn ei ole saanut tottua. Miki vaikuttaa kaikin puolin mahtavalta koiranalulta eikä voi kun toivoa, että oma koti ilmoittautuisi pian!

Miki on vähän töppömallinen tyttö, jolla on suhteessa jalkoihin pitkähkö selkä. Miki jää aikuisena pienehköksi. Miki on muuten melko samanvärinen siskonsa kanssa, mutta sen selkä on vaaleampi. Mikillä tuskin on aiempaa kokemusta sisällä asumisesta, joten pienen pennun koulutus ja kotiuttaminen on aloitettava aivan nollasta. Miki ei välttämättä ole nähnyt paljonkaan maailmaa, joten monen asiat hämmästyttävät ja kummastuttavat vielä pientä kulkijaa.. 

Viipurin koirat - Miki 25.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.