Miu

Sukupuoli: narttu
Koko: jää pienehköksi
Syntymäaika: 11/2016

18.5.2017
Miu muutti Helsinkiin!

27.3.2017
Sisarustensa tavoin Miu on avoin ja iloinen pentu, jonka sydän sykkii ihmisille niin että meinaa pieni koiratyttö ihan pakahtua!

Pikkuruiset pennut Marlo, Miu ja Miki olivat syntyneet kellariin toimitettiin suojaan Irinan tarhalle. Iso koiratarha ja sinne joutuminen on varmasti pienelle pennulle pelottava kokemus, mutta tätä iloista kolmikkoa ei niin vain lannistetakaan!

Oven takaa kuuluu iloista tassujen tepsutusta. Miu ja sen pikku ystävät iloitsevat saadessaan ihmisiä luokseen. Miu säntäilee ihmisen luota toiselle, kaikki on niin ihanaa ettei tiedä miten päin sitä olisi! Rapsutuksia, nameja, ihmisten lämpöä ja läheisyyttä.. Kaikkea sitä mistä Miu jää joka päivä paljon paitsi. Parinsadan koiran tarhalla ei juuri yksilöllistä laatuaikaa vietetä, ja Miu tahtoisi palavasti saada ikioman kodin ja ihmisen. Kunpa sellainen löytyisi pian. Miu vaikuttaa hyvin ihmisrakkaalta ja reippaalta pennulta, joka voisi soveltua monenlaiseen kotiin.

Miu on vähän töppömallinen tyttö, jolla on suhteessa jalkoihin pitkähkö selkä. Miu jää aikuisena pienehköksi. Se on muuten melko samanvärinen siskonsa kanssa, mutta Miun selkä on tummempi. Miulla tuskin on aiempaa kokemusta sisällä asumisesta, joten pienen pennun koulutus ja kotiuttaminen on aloitettava aivan nollasta. Miu ei välttämättä ole nähnyt paljonkaan maailmaa, joten monen asiat hämmästyttävät ja kummastuttavat vielä pientä kulkijaa.

Viipurin koirat - Miu 25.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.