Neela

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2016

22.4.2018
Ihana Neela sai kodin Tampereelta.

15.2.2018
Neela katselee surullisin mielin ulos pienestä häkistään. Se päätyi tarhalle loppuvuodesta pienten pentujensa kanssa.

Ohutturkkinen ja laiha emokoira hylättiin aivan pienten pentujensa kanssa loppuvuodesta. Neela ja sen pennut pääsivät Irinan tarhalle, mutta valitettavasti sen pennuista ei tainnut selvitä elossa yhtäkään. Neela asustaa pääsääntöisesti pienessä häkissä, mutta kovemmilla pakkasilla se saa asua sisällä lämpimässä klinikkarakennuksessa. Tarhan työntekijät päästävät Neelan silloin tällöin jaloittelemaan, ja Neela juoksenteleekin iloisesti lumihangessa tarhan ympärillä tervehtien ystävällisesti vieraita. 

Neela-rukka on kovin laihassa kunnossa edelleen ja ohutturkkisena koirana sen on vaikea pärjätä tarhalla palelematta. Neela suhtautuu ihmisiin hyvin lempeästi ja antaa kiltisti käsitellä ja koskea itseensä. Neela on nuori koira, arviolta noin muutaman vuoden ikäinen ja se on sterilisoitu tarhalla. Muiden koirien kanssa kiltti Neela vaikuttaisi tulevan sopuisasti juttuun.

Emme tiedä Neelan menneisyydestä, joten tulevan omistajan on varauduttava opettamaan tytölle vielä monia kotikoiran taitoja. Hihnassa kulkeminen voi olla ihan uusi juttu Neelalle eikä sisäsiisteyskään välttämättä heti ensimmäisinä päivinä onnistu. Yksin oleminen voi olla uutta ja ihmeellistä, kuka tietää. Ihmeteltävää riittää. Isokorvainen ja lempeäkatseinen Neela on kaunis tyttö, joka ansaitsisi pian päästä omaan kotiin kunnollisten ruokapatojen ja rakastavien ihmisten keskelle.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus