Pimpula

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: jää pienehköksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2017

1.2.2018
Pimpula löysi kodin Porista.

17.1.2018
Pimpula sterilisoitiin Viipurin Koirat ry:n tuella.

7.1.2018
Tarhalle saapuneesta järkyttyneestä palleroisesta on kuoriutunut iloinen ja reipas tyttö, joka juoksee häntä heiluen ihmisiä vastaan!

Pimpula saapui Irinan tarhalle yhdessä Pampulan ja Eevertin kanssa. Kolmikko löytyi kadulta eikä kukaan niitä näyttänyt kaipaavan, joten ne korjattiin talteen. On mahdollista, että Pimpula ja Pampula ovat siskoksia, sillä ne ovat kovin samannäköisiä ja -ikäisiä, joskin Pimpula on kooltaan vähän isompi.

Tarhalle joutuminen oli Pimpulalle iso järkytys ja ensimmäisellä tapaamisella tyttö oikeastaan vain kuikuili ujosti kopin suulta. Kun viikko on vierähtänyt, vastassa on jo ihan erilainen tyttö! Pimpula porhaltaa muiden mukana iloisesti tervehtimään ihmisiä ja niin kovin haluaisi osansa huomiosta ja rapstuksista. Pimpula tahtoo vähän jäädä riehakkaampien aitaustovereidensa jalkoihin, mutta jostain kolosta tumma kuono taas pilkistää yrittäen päästä rapsutusapajille. Pimpula vaikuttaa hyvin ystävällisestä ja sopuisalta tytöltä, joka tulee muiden koirien kanssa hyvin toimeen.

Pimpulasta ei mitään jättiä kasva ja se saattaa aikuisena jäädä pienehköksi keskikokoiseksi. Pimpula on sen verran ihmisrakas tyttö, että jonkinlaisessa ihmiskontaktissa se on saanut varttua ja elellä, mutta tulevan omistajan on silti varauduttava siihen, että monet asiat vaativat vielä harjoittelua. Kun sopiva koti lötyy, on Pimpula valmis muuttamaan Suomeen!

Viipurin koirat - Pimpula 6.1.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus