Sandy

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö
Syntymäaika: 3/2017

3.2.2018
Sandy sai kodin Porista.

31.1.2018
Sandyn ESBL-testi oli negatiivinen.

30.12.2017
Alkupäivien pelon haihduttua Sandystä on kuoriutunut iloinen ja energinen pieni tyttö jolla riittää vauhtia ja virtaa.

Sandyn lempipuuhia ovat paperin silppuaminen ja lelujen kanniskelu, sekä pahvin, kenkien yms. saatavilla olevan järsiminen. Ulkona Sandy riemuiten pomppii ja spurttailee ympäriinsä ja leikkii koirakaverien kanssa, ja välillä rauhoittuu nuuskimaan uusia kiinnostavia hajuja. Sandy katsoo parhaaksi vielä varoa ihmisiä, ja vilkkaalla seudulla on turvallisempi kulkea penkan puolella ihmettelemässä menoa. Sandy on kuitenkin perusluonteeltaan suht rohkea, jos jotain säikähtääkin toipuu Sandy nopeasti ja alkaa taas tutkia ympäristöä uteliaasti nuuskien. Vietettyään lähes koko elämänsä tarhalla Sandyllä on kuitenkin vielä paljon uusia asioita joihin tutustua ja tottua.

Sandy tervehtii ihmisiä ja muita koiria heiluttaen ei vain häntäänsä vaan koko kehoaan, kuin varmistaakseen että viesti menee perille: "Olen kiva pieni koira, olethan minulle ystävällinen?" Hoitopaikassa Sandy on tullut hyvin juttuun kissojen ja koirien kanssa. Sandy voisi arvostaa ystävällistä koirakaveria uudessa kodissa, sillä se on selvästi paljon rohkeampi koiraseurassa. Joku onnellinen saa Sandystä kuitenkin hienon kaverin joka jaksaa touhuta ja jonka silkkisen pehmeän turkin silittely tuo iloa sekä koiralle että ihmiselle. Kun on rapsutustuokion aika, Sandy tulee hakemaan rapsutuksia ja silityksiä villisti heiluen ja nuolee käsiä, ja on pakko ihmetellä miten kukaan voisi tällaista suloisuutta vastustaa.

Viipurin koirat - Sandy kotihoidossa 12/2017

29.11.2017
Pieni ja varovainen Sandy otti ison askeleen eteenpäin oman kodin etsinnässä ja muutti hoitopaikkaan Suomeen pk-seudulle.

12.8.2017
Sandy ei epäröi hetkeäkään, vaan se riemuitsee koko sydämestään, kun joukko ihania uusia ihmisiä astuu pentuaitaukseen!

Sandy ja sen sisarukset SiniSaagaSiiriSylvia ja Sami joutuivat Irinan tarhalle ihan pieninä pentuina. Ne hylättiin kauniin ja ystävällisen emonsa kanssa, ja pitkään pieni koiraperhe jakoi yhteiden aitauksen. Koitti kuitenkin aika, kun emo oli syytä erottaa iloisista lapsistaan ja nyt porukka seikkailee isossa muiden pentujen laumassa reippaina ja uteliaina.

Sandy on sisarusparven reippaimpia. Vaikka muutkaan eivät ujostele, niin Sandystä näkee heti, että siltä löytyy rohkeutta vielä hitunen enemmän. Se juoksee etunenässä tekemään tuttavuutta, ja se tekee kaikkensa, että iso osa huomiosta kohdistuisi juuri häneen. Sandy vaikuttaa hyvin avoimelta ja mutkattomalta tytöltä, ja kun siihen lisää päälle kovin kauniin ulkomuodon, niin melkeinpä täydellisestä tytöstä voidaan puhua!

Sandy on kuitenkin kasvanut pienestä pennusta asti tarhalla, joten sillä ei ole kokemusta juurikaan muusta kuin tarhaympäristöstä. Sandyn mielestä monet uudet asiat voivat olla vähän ihmeellisiä. Uuden omistajan tulee siis ymmärtää, että Sandyn kanssa tulee tutustua sille uusiin asioihin ja tilanteisiin rauhallisesti ja pennun omassa tahdissa, jotta se saa ihmetellä rauhassa ja todeta, etteivät uudet asiat niin outoja olekaan.

Pentuja emo on noin 40 cm spanielisekoitus. On oletettavaa, etteivät pennutkaan venähdä jättiläisen mittoihin. Pentujen isästä ei kuitenkaan ole tietoa, joten varmuutta näiden tulevasta aikuiskoosta ei ole kenelläkään.

Sandy etsii aktiivista omistajaa, joka on jaksaa ja haluaa touhuta tämän reippaan tytön kanssa. Sandy ei nimittäin halua jäädä sohvankoristeeksi, vaan se haluaa tutustua ja ihmetellä maailmaa. Kotikoiran käytöstapojenkaan opettamista ei sovi unohtaa, sillä voimme olla varmoja, että tämä tyttö järjestää kaikenlaista tekemistä sitten itse, jos omistaja ei opasta tyttöä käyttäytymään toivottujen tapojen mukaisesti.

Viipurin koirat - Sandy 10.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.