Simeon

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2017

28.9.2017
Simeon sai kodin Tampereelta.

14.9.2017
Simeon on ystävällinen ja hyväntuulinen pentu. Se kuuluu aitauksensa pienimpiin, mutta hyvin poika pintaa pintansa ja luovii itsensä ihmisten syliin.

Pienen Simeonin elämän ensivaiheista ei ole tietoa. Mitään kovin hehkeää se ei yleensä viipurilaispennuilla ole, mutta ainakin ihmisiin Simeon suhtautuu ihanan luottavaisesti. Simeon olisi kovin mielellään tulossa luokse rapsuteltavaksi ja siitä on aivan ihanaa, kun se huomataan. Mikään rasavilli punteissa roikkuja Simeon ei ole, ainakaan vielä, ja rauhallisesti poika seisoskeleekin lähettyvillä eikä ole vaatimassa koko ajan huomiota. Simeon elää samassa aitauksessa usean muun pennun kanssa ja vaikuttaisi tulevan hyvin muiden kanssa juttuun. Talvi tekee uhkaavasti tuloaan eikä lyhytkarvainen Simeon haluaisi minnekään niin palavasti kuin oman kullan kainaloon ikiomaan kotiin.

Tulevan omistajan täytyy ymmärtää, ettei Simeon ole todellakaan mikään valmis paketti vaikka ihana ja suloinen pakkaus onkin. Jonnekin hylättynä tai jostain löydettynä se on päätynyt isolle koiratarhalle, missä se elää ulkoaitauksessa parakki suojanaan. Simeonilla ei mitenkään voi olla käsitystä millaista elämää kotikoirat viettävät ja millaisia taitoja niille on opetettu, sillä kukaan ei ole koskaan opettanut Simeonille yhtään mitään. Matkalla kotikoiraksi Simeonia täytyykin rauhallisesti totuttaa uusiin asioihin ja tilanteisiin. Ymmärtäväisen omistajan opastuksella Simeonista kasvaa varmasti tasapainoinen ja onnellinen koira.

Viipurin koirat - Simeon 9.9.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.