Suri

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

22.3.2015
Suri on kotona!

22.2.2015
Kaunis Suri tuotiin kotihoitoon Somerolle.

Surin kyselyihin vastaa Mona. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Monan tavoittaa osoitteesta moona.terese@gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

28.12.2014
Suri-pentu hylättiin sisarustensa kanssa Irinan tarhalle. Suloinen Suri toivoisi, että joku tulisi hakemaan sitä, nostaisi lämpimään syliin ja veisi kotiin.

Kodittomien pentujen määrä tämän vuoden lopulla tuntuu olevan loputon. Suri ja sen sisarukset Salome ja Sammy joutuivat myös ikäväkseen kokemaan hylätyksi tulemisen. Pennuilla kenties oli omistaja, joka ei jaksanut niistä enää huolehtia vaan katsoi parhaaksi jättää avuttomat pikkuiset oman onnensa nojaan. Tarkkaa tietoa meillä ei pentueen taustasta ole, mutta tavalla tai toisella ne päätyivät Irinan tarhalle odottamaan omaa kotia ja parempaa elämää.

Suri on hyvin kaunis pentu. Vieraiden saapuessa tyttö vähän ujostelee eikä ole suin päin ryntäämässä tuntemattomien ihmisten luokse. Mikään kovin arka tyttö Suri ei kuitenkaan ole vaan se vain tuumailee alkuun hiukan kauempaa pienen välimatkan päästä. Eihän sitä nyt heti hylätyksi tulemisen jälkeen voi tietää, uskaltaako tuntemattomien syliin noin vain kävellä! Voi hyvin olla, että Suri saa reippautta lisää kunhan ympäristö tulee sille tutummaksi, mutta ainakaan toistaiseksi mikään riiviö se ei ole. 

Suri ei haluaisi jäädä tarhalle suremaan vaan löytää jostain sen oman, ihanan ihmisen, joka näyttäisi tälle pienelle tytölle, kuinka mahtavaa voikaan koiran elämä olla! Tarhakoiran elämä ei sitä ole, ja varsinkin talvella se on pennuille hyvin raskasta aikaa eivätkä kaikki selviä. Suri on kuitenkin päättänyt selvitä, ja toivomme kovasti, että sen ei tarvitsisi kauaa odottaa.

Viipurin koirat - Suri 10. & 25.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.