Taiga

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

17.5.2015
Taigalla on oma koti.

16.3.2015
Taiga on herkkä gasellimaisen viehkeä vaalea kaunotar, joka harjoittelee kotikoiran arkea Kymenlaaksossa.

Taigan kotihoitaja kertoo:
"Joka päivä on opittu monia uusia asioita.  Sisäsiisteys on  hyvin hanskassa ja hihnalenkit kotihoitajan oman koiran kanssa sujuvat jo kivasti. Koska Taiga on vasta lyhyen ajan  tutustunut tarhan ulkopuoliseen elämään, tarvitsee tämä rauhallinen ja kiltti tyttö kodin, joka on sitoutunut ja valmis opastamaan pientä koiratyttöä reippaaksi koirakansalaiseksi. Rauhallinen, rohkaiseva ja  pitkäjännitteinen koulutus on Taigan kohdalla palkitsevaa. Sen tämä siro kaunotar on selvästi  kotihoidossa jo osoittanut.

Taigan kyselyihin vastaa Susanna numerossa 050 4907892 la-su klo. 12-16, ja Noora numerossa 040 8342427 ma-pe klo. 15-16, (noora.viipurinkoirat(at)gmail.com), kunhan adoptiohakemus on täytetty. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

15.1.2015
Taiga on kovin kaunis tyttö! Vähän Taiga ujostelee vieraita ihmisiä, ja siksi Taiga toivoisikin pääsevänsä pian omaan kotiin.

Taiga ja sen seitsemän siskoa TiaraTinttiTerraTitiTirri ja Tipsu sekä veli Thor odottavat Irinan tarhalla malttamattomina, että kutsu omaan kotiin kävisi. Sisarusparvi oli alunperin vielä vähän suurempi, mutta muutama pentu on jo saanut Viipurista kodin. Surullista, että näin iso pentue hylättiin kerralla tarhale, mutta toivotaan, että kaikkien pikkuisten onni kääntyy ja jo pian ne saavat lämmitellä omissa kodeissaan.

Taiga on vielä vähän ujo tyttö. Se viettää paljon aikaa kopissa, mistä se kurkkii varovaisesti tarhan tapahtumia. Kun ryömin koppiin tutustumaan Taigaan ja hakemaan sen kuvattavaksi, tyytyi Taiga kohtaloonsa hyvin kiltisti. Taisipa se lopulta myös ilahtua asiasta, olihan sylissä lämminta ja sai silityksiä.

Taiga on todella kaunis tyttö isoine, tummine silmineen. Taigasta kasvanee keskikokoinen koira aikuisena. Vielä Taiga on hyvin rauhallinen tyttö, mutta eiköhän energiaa ala löytyä normaalin koiranpennun verran, kunhan Taiga pääsee kotiin asti. Aluksi Taiga voi tarvita turvallista ohjausta ja rohkaisua, että uudet vähän jännittävät tilanteet muuttuvat tutuiksi, mutta nopeasti Taiga silti varmasti kotiutuu uuteen ympäristöönsä.

Viipurin koirat - Taiga 25.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.